Piektdienas horoskops: 4. novembris

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Khamidulin Sergey/Shutterstock

Horoskops piektdienai, 4. novembrim.

AUNS

Palēnām rosies ierastajā lauciņā. Pret jauniem pasākumiem izturies piesardzīgi, jo ieceres var būt lielākas nekā reālās iespējas. Jāapvalda vēlme būt visur pirmajam un visgudrākajam.

VĒRSIS

Sekmīga jaunu projektu prezentācija. Tomēr visu rūpīgi izplāno, lai pēc iespējas mazāk vietas paliek nejaušībām. Ja esošais darbs nedod gandarījumu, palūko tīkamāku piedāvājumu.

DVĪŅI

Idejas birs kā no pārpilnības raga, spēj tikai piefiksēt! Turklāt tās visas kaut kādā mērā būs noderīgas. Viegli veidosi kontaktus un atradīsi domubiedrus.

VĒZIS

Ir vērts atrotīt piedurknes un darīt vairāk nekā līdz šim. Un nekautrēties runāt par atalgojuma palielināšanu. Sekmīgs laiks dažādiem sadzīves pirkumiem. Nedēļas nogalei – noderīgi.

LAUVA

Labs laiks visdažādākajiem sabiedriskajiem un lietišķajiem kontaktiem. Satiksi domubiedrus – cilvēkus, ar kuriem iespējams saprasties no pusvārda. Iespējams ienesīgs piedāvājums.

JAUNAVA

Dienišķie darbi ies no rokas, bet vakarā tīkama atpūta ģimenes lokā. Brīvajiem ļaudīm savukārt dzīve var sabangoties kā jūra vētras laikā. Iepazīšanās un kaislības, kas neļauj dzīvot mierā.

SVARI

Neuzticies padomdevējiem, bet labāk visu apdomā vienatnē. Nedrīkst ļaut vaļu emocijām, it īpaši, ja tās ir ar mīnusa zīmi. Noderēs dzīves gaitā rastā pieredze.

SKORPIONS

Daudz sirsnīgu emociju, optimisms un mīļums pret pasauli. Izstarosi labestību, kas piesaistīs cilvēkus. Vieni gribēs padalīties savās rūpēs, citi – palīdzēt tev.

STRĒLNIEKS

Darbs dara darītāju... Tevi par to pārliecināt nevajag. Labas iespējas būt pirmajās rindās, pārsteigt ar idejām un, iespējams, arī tikt pie labāka atalgojuma.

MEŽĀZIS

Cilvēki uzklausīs tavu viedokli. Tomēr nesāc uzskatīt, ka zini visu par visiem labāk. Lielībniekiem reizēm iziet greizi. Savukārt darbā enerģiska rīcība tiks atzinīgi novērtēta. Būs gan morālais, gan materiālais gandarījums.

ŪDENSVĪRS

Ar jaunām idejām šodien uzmanīgi. Neieguldi un neiesaisties jaunos projektos, ja neesi līdz sīkumam visu izrēķinājis. Var izrādīties, ka tie "Napoleona plāni" bez reāla pamata.

ZIVIS

Darbs prasīs lielu atdevi un vajadzēs pieņemt lēmumus. Neuzņemies pārāk daudz. Bet, ja uzņemies – tad nekautrējies prasīt adekvātu samaksu. Sekmes karjerā vai privātajā biznesā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu