Piektdienas horoskops: 13. janvāris

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskopi piektdienai, 13. janvārim.

AUNS

Brīvdienu sajūta un strādāt diez kā negribas. Kavēsi laiku sarunās ar kolēģiem vai draugiem. Nevainīgas klačiņas dažkārt atsvaidzina ikdienu. Tikai neizplati neko tālāk, citādi sāks tevi uzskatīt par baumotāju.

VĒRSIS

Darbā vai biznesā var aktualizēties ārzemju tēma: kādam sadarbība, kādam komandējums. Kopumā šī diena trauksmaina - ja kolēģi strīdas, pa vidu nejaucies.

DVĪŅI

Vajag caurskatīt nākamās nedēļas darbus. Pēc ierakstiem plānotājā sapratīsi, ka no tevis gaida arvien jaunas un jaunas idejas. Varbūt jārunā par algas pielikumu, varbūt jāķeras pie projektiem ar citiem sadarbības partneriem.

VĒZIS

"Kur tā darba nedēļa palikusi?" Vēzis noplātīs rokas un būs sašutis, ka sienas skrien tik ātri, it kā tām uzauti septiņjūdžu zābaki. Vajag saplānot nākamās nedēļas darbus.

LAUVA

Radošais pacēlums un iedvesma, neatkarīgi no tā, ar kādu darbības sfēru esi saistīts. Arī lietišķā un eksaktā jomā atradīsi kreatīvus risinājumus, un citiem atliks vien brīnīties. Būsi aizrāvies ar darbiem tā, ka nemaz negribēsies doties brīvdienās.

JAUNAVA

Apcerīgs noskaņojums – mazliet velk uz sentimentu, mazliet uz filozofiskām pārdomām. Taču pēkšņs klauvējiens pie kabineta durvīm vai tālruņa zvans liks ar joni ķerties pie kāda steidzama darba.

SVARI

Iespējami lielāki tēriņi, nekā biji plānojis. It īpaši par saimnieciskām lietām. Derētu pārskatīt komunālo maksājumu rēķinus un padomāt, kurās pozīcijās iespējami ekonomiskāki risinājumi.

SKORPIONS

Nedēļa jau gandrīz galā, tāpēc neplāno lielus darbus. Vērienīgie plāni var izrādīties utopija - ir jānogaida. Par darbu svarīgāka patlaban privātā dzīve.

STRĒLNIEKS

Kamēr pēdējais darbs nav pabeigts un pēdējais fails aizvērts, došanās brīvdienās nebūs ne prātā. Kāds vēl pat gribēs paņemt darāmo uz mājām. Pārcensties nevajag, sevi jāmīl un jāatpūšas.

MEŽĀZIS

Būsi norūpējies par darba vai biznesa lietām. Galvenais, šovakar nenes darbu mājās. Tuvajiem cilvēkiem tas diez ko neinteresē, viņi grib runāt ar tevi par ģimenes lietām un brīvdienu plāniem.

ŪDENSVĪRS

Darbā vai biznesā risināmi vairāki svarīgi jautājumi vienlaikus, un dienas vidū jau šķitīs, ka visa kā pārāk daudz... Mēģini darbus beigt laikus un saplāno brīvdienu pasākumus.

ZIVIS

Gribēsies pačatot ar draugiem, pasērfot tīmeklī, kad vadība vai kolēģi neredz, uzklausīt, kas citiem un sirds, un sniegt padomus. Nekāda dižā strādāšana nesanāks. Bet drīz būs jau atkal jauna darba nedēļa..

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu