VIDEO "Ielas vidū ir tramplīns!" Ceļu remontdarbi un maldinošas zīmes rada haosu Juglas ielā (1)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Raidījums "Zebra" skaidro, kas notiks ar nekvalitatīvi veiktu ceļa remontu un maldinošām zīmēm Rīgā, Juglas ielā. Visa šī situācija, sniegam nokūstot, varētu izrādīties sāpīga tēma šoferiem.

Raidījuma vadītājs Pauls Timrots ieradies Juglas ielā, pie mēbeļu veikala "IKEA", kur nesen "Zebra" jau viesojās, analizējot ceļazīmes, kurām ticēt nevar. "Kurš muļķis liek te zīmes?" toreiz neizpratnē bija "Zebra". Dažas nepareizi izliktas ceļazīmes uz ceļa grauj ticību tām kopumā.

Tagad, pēc remonta beigām, Juglas ielai pāri ir izveidots tramplīns. Ja brauc smagāks spēkrats, tam jāpalecas, kas galīgi nav labi paveikts darbs.

Tāpat nav ielikta betona maliņa, kas rada risku ietriekties betonā. "Zebra" secina, ir viegli paslīdēt un nav droši braukt pa šo ceļu. Vaivods sola jau tuvākajā laikā šādu situāciju novērst.

Problēma ir arī nelīdzenais asfalts – vislabākais segums ir autovadītājiem, sabiedriskajam transportam sliktāks, bet visapdalītākie ir gājēji un neredzīgie cilvēki. Rīgas domes Satiksmes departamentā piekrīt, ka šādai situācijai nevajadzētu būt un tā jānovērš. Par neizdarībām var ziņot Rīgas domes Satiksmes departamenta par infrastruktūru atbildīgajam dienestam pa bezmaksas tālruni – 80003600.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu