Mežizstrāde var būt atbalsts krīzes situācijā gan šodien, gan nākotnē

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Ja esi meža īpašnieks, allaž ir aktuāls jautājums par labāko un ekonomiski izdevīgāko šāda īpašuma apsaimniekošanu. Īpaši aktuāli tas kļuvis pēdējā gada laikā, kad pieaugošās dzīves dārdzības dēļ daudzi mežu īpašnieki vēlas izmantot mežu kā papildu ienākumu avotu, lai segtu ikdienas tēriņus, neplānotus izdevumus vai investīcijas, kam ar iepriekš plānotajiem līdzekļiem nepietiek. Ja ir plānots saglabāt mežu savā īpašumā, tad apaļkoku izstrāde un pārdošana ir veiksmīgs risinājums – visam apaļkoku sortimentam kopumā pašlaik ir augstas cenas, dažiem koksnes veidiem novērojamas pat vēsturiski augstākās cenas tirgū. Mežs var būt paša vai biznesa atbalsts grūtajā laikā.

Publicitātes foto

Mežs kā ienākumu avots ne tikai vienai paaudzei

Ikviena meža īpašnieka rūpe ir atrast uzticamu darījumu partneri jau no pirmajiem soļiem meža resursu pārdošanā. Meži ir atjaunojams resurss, kura vērtību nosaka gan tirgus situācija, gan tajos augošo koku suga un vecums, kvalitāte, augšanas apstākļi un vide, kā arī atrašanās vieta – visi šie faktori ietekmē pārdošanas cenu. Uzticams partneris noteikti būs tāds, kas ne vien spēj noteikt meža vērtību, bet arī izskaidrot īpašniekam cenas veidošanās faktorus.

BALTU KOKS ir ģimenes uzņēmums, kas ar mežsaimniecību Latvijā nodarbojas jau daudzus gadus. Esam profesionāļi un īsti Latvijas patrioti, kam rūp, lai meži tiktu saglabāti arī nākamajām paaudzēm, nevis izmantoti tikai ātrai ienākumu gūšanai, nedomājot par nākotni. Meži, kas mums ir šobrīd, ir vairāku paaudžu darba rezultāts un tas ir zelta vērtē – tieši aktuālā situācija liek beidzot adekvāti novērtēt to, kas mums jau pieder.

BALTU KOKS speciālisti spēj novērtēt to, ka milzu darbs un latviešu tuvā saikne ar dabu ir patiesa, nezūdoša vērtība, kas palīdzēs izdzīvot šodien un droši raudzīties nākotnē. Lai šo kapitālu saglabātu un paaugstinātu tā vērtību, ir ļoti svarīgi mežus pareizi un profesionāli atjaunot, kopt un izstrādāt – BALTU KOKS to dara atbildīgi un pēc labākās sirdsapziņas.

Kā jau īstiem mežsaimniekiem raksturīgi, BALTU KOKS domā simtgades kategorijās un izvēlas godīgas darījumu attiecības. BALTU KOKS ir uzņēmums ar vērienīgiem nākotnes plāniem, kuram svarīga ir uzticama darījuma partnera reputācija un labais vārds, tādēļ apaļkoku pārdošanu mēs uztveram nevis kā vienreizēju un ātru darījumu, bet gan kā ilgtermiņa attiecības starp uzņēmumu, meža īpašnieku un nākamajām paaudzēm, kurām arī ir tiesības uz skaistu, sakopotu dabu un īpašumu ar pievienoto vērtību – mežu.

Publicitātes foto

Lai darījumi noritētu raiti un abām pusēm izdevīgi!

BALTU KOKS šobrīd iepērk visa veida apaļkokus: bērza finierklučus, priedes un egles un priedes gulšņus, melnalkšņa, apses, ozola un oša zāģbaļķus, bērza, skujkoku un apses papīrmalku, alkšņa un jauktu sugu malku, lapu koku un skuju koku taru, kā arī citus apaļkokus.

Koksnes tirgus šobrīd ir ļoti dinamisks un mainīgs, tomēr BALTU KOKS vienmēr piedāvās precīzu un godīgu uzmērīšanu, kā arī vislabāko cenu tirgū. Protams, ir vērts sekot līdzi cenu izmaiņām – ērti to var izdarīt BALTU KOKA mājaslapā šeit vai arī sazināties ar uzņēmuma speciālistiem pa tālruni un viņi palīdzēs noteikt Jūsu īpašuma vērtību.

Uzņēmums piedāvā pilnu servisu: bezmaksas konsultācijas par apaļkoku kvalitātes prasībām jau pirms cirsmas izstrādes uzsākšanas, izstrādes brīdī vai brīdī, kad kokmateriāli tiek krauti kokvedējā, kā arī uzmērīšanu un piegādi līdz realizācijas vietai – viss tiks nokārtots Jūsu vietā.

BALTU KOKAM ir arī pašam savi koklaukumi – atliek vien izvēlēties tuvāko atrašanās vietu – Rīgā (Brīvostas teritorijā), Rucavā, Grobiņā (abi Dienvidkurzemes novads), Skrundā (Kuldīgas novads), Stendē (Talsu novads), Bikstos (Dobeles novads). Ja nav iespējas apaļkokus nogādāt uz minētajiem koklaukumiem, uzņēmums BALTU KOKS piedāvā ierasties krautuvēs un nogādāt apaļkokus savos koklaukumos vai citās realizācijas vietās.

Publicitātes foto

Lai iegūtu vairāk informācijas par kvalitātes prasībām, cenu vai sadarbības nosacījumiem, aicinām sazināties ar BALTU KOKA speciālistiem visā Latvijā: https://baltukoks.lv/kokmaterialu-tirdznieciba/

CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu