"airBaltic" šogad vēlas pieņemt darbā 100 stjuartus (4)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Shutterstock

Latvijas nacionālā lidsabiedrība "airBaltic" izziņojusi stjuartu piesaistes kampaņu, šogad plānojot pieņemt darbā 100 speciālistu, informē "airBaltic" pārstāvji.

Šobrīd "airBaltic" nodarbina vairāk nekā 650 stjuartu.

Nodrošinot atvērtību daudzveidībai un dažādām paaudzēm, lidsabiedrība aicina pieteikties ikvienu, neatkarīgi no vecuma un prasmēm, tostarp cilvēkus ar jau ilgstošu profesionālo pieredzi citās jomās.

"airBaltic" vecākā viceprezidente personāla vadības jautājumos Alīna Aronberga norāda, ka "airBaltic" šogad turpinās mērķtiecīgi augt - gan flotes un lidojumu, gan pasažieru un galamērķu, gan darbinieku skaita ziņā.

Šobrīd "airBaltic" strādā 30 valstu pārstāvji, tostarp lidojumu apkalpes komandā. Šīs kampaņas mērķis ir uzrunāt arī ukraiņus Latvijā, jo jau 50 ukraiņi kopš kara sākuma ir kļuvuši par lidsabiedrības darbiniekiem.

Stjuarta sertifikātu iespējams iegūt četru mēnešu laikā, un apmācības ir savienojamas ar studijām vai jau esošo darbu. To laikā persona saņem stipendiju, bet, pievienojoties kolektīvam, tiek nodrošināta pamatalga un stundas atalgojums, kā arī elastīgs darba grafiks un ceļošanas priekšrocības visai ģimenei.

Jau vēstīts, ka "airBaltic" apgrozījums 2021.gadā bija 204,1 miljons eiro, kas ir par 41% vairāk nekā 2020.gadā, savukārt kompānijas zaudējumi samazinājās par 49% un bija 135,7 miljoni eiro.

Latvijas valstij pieder 97,97% "airBaltic" akciju, bet finanšu investoram, Dānijas uzņēmējam Larsam Tūsenam piederošajam "Aircraft Leasing 1" - 2,03%.

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu