Praktiski padomi izstādes "Māja I" apmeklētājam

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: shutterstock.com

Ko iesakām ņemt vērā, dodoties uz būvniecības izstādi “Māja I”, kas notiek no 23. līdz 26. martam Ķīpsalā?

Arī šogad izstāde ir iekārtojusies divās hallēs, kā arī āra ekspozīcijā un visus, kas būvē un remontē, gaidīs veselas četras dienas. Lielākā apmeklētāju plūsma ir novērojama brīvdienās, tāpēc aicinām uz Ķīpsalu jau ceturtdien un piektdien, lai nesteidzīgā gaisotnē iepazītos ar plašo piedāvājumu, saņemtu profesionāļu padomus un konsultācijas.

Pie halles darbosies maksas autostāvvieta, taču vietu skaits ir ierobežots, tāpēc aicinām izmantot tirdzniecības centra “Olimpia” laipno piedāvājumu – izstādes laikā šeit varam atstāt savu transportlīdzekli bez maksas. Izstādes “Māja I” mājaslapā ir pieejama plašāka informācija autobraucējiem.

Noteikti iesakām apsvērt braucienu ar sabiedrisko transportu. No pieturas “Ķīpsala” līdz Starptautiskajam izstāžu centram ir nesteidzīgs 10 minūšu gājiens. Izvēloties maršrutu pa Balasta dambi, to viegli iespējams pārvērst par nelielu ekskursiju, pa ceļam vērojot Vecrīgas panorāmu, ostu un jahtu piestātni Daugavā.

Ieejas biļetes iespējams iegādāties kasēs pie Izstāžu centra, bet vēl ērtāk un bez gaidīšanas rindā to var izdarīt izstādes “Māja I” mājaslapā.

Uz tikšanos pavasara darbīgākajā izstādē no 23. līdz 26. martam Ķīpsalā!

Foto: Publicitātes foto
CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu