Būvē, remontē vai vēl tikai sapņo? Darām to kopā izstādē “Māja I”

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: shutterstock.com

Būvēsi pats vai iegādāsies gatavu māju? Plāno kapitālo remontu vai tikai jaunus aizkarus? Lai kādi ir tavi plāni, tev jābūt būvniecības izstādē “Māja I 2023”, kas no 23. līdz 26. martam notiks Ķīpsalā. Vienuviet varēs konsultēties ar jomas profesionāļiem, izvēlēties būvniecības materiālus, tehniku un instrumentus vai atrast uzņēmumu, kuram uzticēt savas mājas tapšanas stāstu – no sapņa līdz atslēgai!

Četrās dienās divās hallēs un āra ekspozīcijā savus aktuālos piedāvājumus prezentēs vairāk nekā 350 uzņēmumu no Latvijas un ārvalstīm.

Foto: Publicitātes foto

Būvē vai remontē pats

Dalībnieku piedāvājumā būs viss, kas nepieciešams mājas būvniecībai vai remontam, – būvmateriāli un apdares materiāli, siltumtehnika un ventilācijas iekārtas, instrumenti, darba apģērbi un apavi, elektroinstalācijas un gaismas tehnika, santehnika, durvis, logi, jumta segumi, attīrīšanas iekārtas, vārti, žogi, pirtis, apzaļumošana un vēl daudz kas cits.

Uztici būvniecību speciālistiem

Tie, kuru izvēle krīt par labu gatavajām mājām, izstādē klātienē varēs iepazīties ar dažādiem ražotājiem, saņemt atbildes uz saviem jautājumiem, uzzināt par izmantotajām tehnoloģijām, materiāliem un salīdzināt piedāvājumus, kā arī apskatīt vairākas gatavās mājas.

Foto: Publicitātes foto

Finanšu konsultācijas

Mājas būvniecība vai iegāde ir viens no lielākajiem un nozīmīgākajiem pirkumiem katra cilvēka dzīvē, tāpēc īpaši būtiski ir būt zinošam par savām finansiālajām iespējām. Izstādē uz vietas varēs konsultēties ar vairāku banku finanšu jomas speciālistiem. Uzzināsiet, kādas ir finansējuma iespējas, kā sakrāt līdzekļus pirmajai iemaksai, kādas ir “ALTUM” atbalsta programmas un kā tās darbojas, kā arī citus būtiskus aspektus, kurus ir vērts zināt un apdomāt pirms zemes iegādes un mājokļa būvniecības. Bankas pārstāvji konsultēs arī par atbalsta iespējām mājokļa energoefektivitātes uzlabošanai vai saules paneļu uzstādīšanai.

Izstādē varēs saņemt bezmaksas konsultācijas par jebkura veida mājokļa apdrošināšanu, polises segumiem un riskiem, ko iekļauj apdrošināšana, kā arī par saules paneļu apdrošināšanas iespējām.

Foto: Publicitātes foto

Semināri un prezentācijas

Paralēli daudzveidīgajam un plašajam piedāvājumam izstādē norisināsies arī vairāki semināri un prezentācijas.

23. martā plkst. 11.00 un plkst. 15.00 notiks prezentācijas, kurās varēs uzzināt visu par siltumsūkņu uzstādīšanu no pieslēgšanas līdz ekspluatācijai.

24. martā plkst. 10.00 seminārs namu pārvaldniekiem un dzīvokļu īpašniekiem par daudzdzīvokļu ēku energoefektivitātes paaugstināšanu.

26. martā plkst. 12.00 seminārs par videi un cilvēka veselībai draudzīgu apkuri. Seminārā varēs uzzināt par apkures iekārtām, to ekspluatāciju, kurināmā izvēli, kā arī līdzfinansējumu apkures iekārtu nomaiņai.

Ieejas biļetes iespējams iegādāties kasēs pie Izstāžu centra, bet vēl ērtāk un bez gaidīšanas rindā to var izdarīt izstādes “Māja I” mājaslapā.

Uz tikšanos pavasara darbīgākajā izstādē no 23. līdz 26. martam Ķīpsalā!

Foto: Publicitātes foto
CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu