Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Aicina uz pavasara meistarklasēm seksualitātes atmodināšanai

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Martā un aprīlī intīmpreču veikalā SexyStyle notiks meistarklases pieaugušajiem, kuru dalībniekiem būs iespēja uzzināt par jaunām tehnikām, kā dažādot savu seksuālo dzīvi, palutināt partneri un atjaunot kaisli attiecībās. Tās būs veltītas gan prasmīgākai konkrētu zonu stimulācijai, gan iepazīstinās ar seksa rotaļlietu veidiem un pielietojumu.

Publicitātes foto

Pavasaris nāk ar jaunu enerģiju un iedvesmu uzlabot savu dzīves kvalitāti. Rīkojot SexyStyle meistarklases, intīmpreču veikala eksperti atgādina – arī seksuālā apmierinātība ir nozīmīga tās daļa. Martā un aprīlī uz meistarklasēm īpaši aicināti interesenti, kuri vēlas atjaunot dzirksteli ilgtermiņa attiecībās vai iepazīt jaunus veidus, kā izmēģināt ko nebijušu un piedzīvot spilgtas, patīkamas sajūtas. Aprīlī regulārā meistarklašu programma pārsteigs ar jaunumiem – fingeringam un kunilingam veltītām meistarklasēm, kas ļaus uzlabot praktiskās iemaņas.

Meistarklase ToyTuesday jeb “Rotaļlietu otrdiena” 21. martā sniegs pilnīgu ieskatu plašajā pieaugušo rotaļlietu pasaulē, ļaujot uzzināt, kā tās atšķiras un kā izvēlēties savām vajadzībām piemērotāko.

Līdzīgi kā mājas remontā, arī baudā, lai uzlabotu dzīves kvalitāti, ir svarīgi apzināties savas vajadzības, atrast īstos instrumentus un mācēt tos pareizi pielietot. Kāpēc gan apjukumā izvēlēties kādu seksa rotaļlietu, kas pēc tam gulēs naktsskapīša atvilktnē?” nepieciešamību izprast bkomentē SexyStyle eksperts Jurijs Ohrimenko.

22. martā un 19. aprīlī SexyStyle līdzīpašniece un eksperte Elīna Zesere tiksies ar sievietēm, lai, izmantojot dildo, praktiski demonstrētu dažādas dzimumlocekļa stimulēšanas tehnikas ar rokām (handjob) tehnikas. Meistarklases vadītāja uzsver, ka šāda veida stimulācija var būt ne tikai daļa no seksa tradicionālā izpratnē, bet arī pašpietiekams veids, kā dāvāt partnerim ar cita veida pieskārieniem nesalīdzināmas sajūtas.

Publicitātes foto

29. marta meistarklase “Anālās rotaļas – viss kas par tām jāzina” ir seksualitātes pētnieces Nataljas Sorokinas autorseminārs, kurā tiks atspēkoti mīti ne tikai par anālo seksu klasiskā izpratnē, bet par pēcpuses lomu intīmajās rotaļās kopumā.

“Kad cilvēka pamatvajadzības ir apmierinātas, atlikusī enerģija iedvesmo meklēt jaunus veidus, kā padarīt dzīvi un tās intīmo pusi krāšņāku. Par hedonistisku baudu var kļūt ne tikai, piemēram, erotiska tērpa nēsāšana vai jutekliska masāža, bet arī seksuālas rotaļas ar pēcpusi, ja zinām, kā to darīt droši un patīkami,” norāda Sorokina.

5. aprīlī, meistarklasē “Tikai ar pirkstiem! Fantastiska fingeringa paņēmieni” interesenti neatkarīgi no dzimuma uzzinās, kā prasmīga stimulācija ar pirkstiem partnerim var uzburt vēl nepieredzēti lieliskas sajūtas. Savukārt 26. aprīlī Sorokina atklās tehnikas izcila orālā seksa veikšanai sievietei jeb kunilingam. Visās SexyStyle meistarklasēs paņēmieni tiek demonstrēti uz manekena un tās neietver jebkādu atkailināšanos

Meistarklases norisinās darbdienu vakaros no plkst. 18.00 līdz 20.00 SexyStyle ekspozīcijas telpā K. Barona ielā 33a, Rīgā. Ieeja no 18 gadu vecuma.

Individuālās un pāru konsultācijas, vecmeitu un vecpuišu ballītes, informatīvi izklaidējošus pasākumus un nodarbības SexyStyle rīko jau kopš 2016. gada, padarot to par ne tikai lielāko un iecienītāko intīmpreču veikalu Latvijā, bet arī seksuālās izglītības centru. Kopš 2022. gada vasaras SexyStyle meistarklases ir pastāvīga SexyStyle izglītības programmas daļa.

Publicitātes foto

CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu