Viens no pasaulē vadošajiem biotehnoloģiju uzņēmumiem "Roche" atvērs biroju Rīgā

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Starptautiskais farmācijas un biotehnoloģiju uzņēmums "Roche" drīzumā Rīgā plāno atvērt uzņēmuma "Roche Services & Solutions" biroju, informē kompānijā.

Plānots, ka tuvāko četru līdz piecu gadu laikā tajā tiks nodarbināti 200 augsti kvalificēti speciālisti tādās jomās kā digitālais mārketings, regulatīvie pakalpojumi, "Agile" koučings, projektu vadība, kā arī finanses.

Kompānijā min, ka iemesls jaunās atrašanās vietas izveidei Rīgā ir lielais pieprasījums pēc talantiem dažādās kompetences jomās.

"Roche Services & Solutions" ir "Roche" globālā biznesa pakalpojumu organizācija, kuras galvenās mītnes vietas atrodas Budapeštā (Ungārija), Sanhosē (Kostarika) un Kualalumpurā (Malaizija), piedāvājot pakalpojumus partneriem vairāk nekā 150 valstīs. Rīgas birojs būs daļa no "Roche Services & Solutions" organizācijas, kas strādā Eiropas, Tuvo Austrumu un Āfrikas reģionā.

Informācija "Firmas.lv" liecina, ka SIA "Roche Latvija" 2021.gadā strādāja ar 56,974 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 19,6% vairāk nekā gadu iepriekš, kamēr kompānijas peļņa saruka par 9,8% - līdz 2,392 miljoniem eiro.

"Roche Latvija" reģistrēts 2005.gadā, un tā pamatkapitāls ir 1 684 400 eiro. Kompānijas īpašnieki ir Šveicē reģistrētie uzņēmumi "Roche Holding AG" (83,12%) un "Roche Finanz AG" (16,88%).

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu