Foto "McDonald’s" Rīgā atvēris jaunu ēstuvi

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Ātrās ēdināšanas uzņēmums "McDonald’s" investējis 1,3 miljonus eiro un atvēris jaunu ēstuvi Rīgā, Juglas ielā, informē kompānija.

Foto: Foto: "McDonald’s" atklājis jaunu ēstuvi Rīgā

Tādējādi "McDonald’s" Latvijā pieder 14 filiāles. Jaunā "McDonald’s" platība ir 405 kvadrātmetri.

Līdz ar jaunās ēdināšanas vietas atvēršanu "McDonald’s" ir palielinājis savu komandu Latvijā līdz vairāk nekā 850 darbiniekiem.

Jau vēstīts, ka nekustamo īpašumu projektu attīstītājs "VPH Latvia" investēs deviņus miljonus eiro jaunā projektā Juglas ielā pretī tirdzniecības centriem IKEA un "Sāga".

Projektā ietilps četras dažādas ēkas - "McDonald’s" un "KFC" ātrās ēdināšanas vietas, "ProBro" automazgātava un tirdzniecības centrs ar nomnieku "SuperAlko".

LETA jau ziņoja, ka "Premier Restaurants Latvia", kas Latvijā pārvalda "McDonald’s" tīklu, apgrozījums 2021.gadā bija 50,656 miljoni eiro, kas ir par 12,3% vairāk nekā gadu iepriekš, bet kompānijas peļņa samazinājās par 16,2% un bija 1,871 miljons eiro. Finanšu dati par 2022.gadu vēl nav publiskoti.

"Premier Restaurants Latvia" reģistrēts 1994.gadā, un tās pamatkapitāls ir 4 237 289 eiro. Kompānijas vienīgais īpašnieks ir Maltā reģistrētais "Premier Capital p.l.c.".

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu