VIDEO Aizvien nav saņemts atzinums par traģisko avāriju, kurā dzīvību zaudēja NMPD ārste

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Shutterstock

Pērnā gada jūnijā Launkalnes pusē smagā avārijā gāja bojā Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) ārste. Vidzemes policisti joprojām izmeklē avāriju, taču tas ir sarežģīti - nav speciālistu atzinumu par to, kurš avārijā ir vainīgs, informē raidījums "Degpunktā".

2022. gada vasarā policijā tika uzsākts kriminālprocess par ceļu satiksmes negadījumu uz Vidzemes šosejas pie Launkalnes, kur gāja bojā Neatliekamās medicīniskās palīdzības brigādes darbiniece. Tomēr izmeklēšana nav noslēgta.

Valsts policijas Vidzemes pārvaldes Kārtības policijas biroja priekšnieks atklāj, ka aizkavējušies speciālistu atzinumi, tādēļ nav iespējams līdz galam izprast traģiskās avārijas iemeslu.

"Diemžēl pirmatnējā auto tehniskā ekspertīze jeb tās slēdziens, mums ir nepilnīgs, tāpēc šobrīd ir procesā papildu auto tehniskās ekspertīzes nozīmēšana.

Tiek uzdoti konkrēti jautājumi, uz kuriem ekspertam ir jāatbild. Pirmatnējā ekspertīzē diemžēl eksperts nav atbildējis uz mums interesējošiem jautājumiem," norāda Valsts policijas Vidzemes RP priekšnieka vietnieks Dmitrijs Kohanovs.

Smagās automašīnas vadītājs bija uzsācis veikt kreiso manevru, lai iebrauktu kokapstrādes uzņēmuma teritorijā. Mediķu brigāde ietriecās vilcēja piekabes aizmugurē. Viena no ārstēm gāja bojā, bet otra guva smagas traumas.

Policistiem nav skaidrs, kāpēc brigādes šoferis nespēja izvairīties no sadursmes ar priekšā braucošo spēkratu.

Cietušajai mediķei un bojāgājušās darbinieces ģimenei ir piešķirtas kompensācijas.

Plašāk skaties sižetā!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu