VIDEO Stāvvietu kari Purvciemā: sapuvušas zivs vietā uz auto sāk likt slapjus tualetes papīrus (5)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no "Degpunktā" sižeta

Sieviete, kura atstāja sapuvušu zivs galvu uz kaimiņu automašīnas Purvciemā, savas darbības turpina. Svētdienas vakarā viņa sakarināja uz spēkratiem zarus un slapjus tualetes papīrus, vēsta raidījums "Degpunktā".

Stāvvietu karš Purvciemā, Staiceles ielā, turpinās. Aprīļa sākumā vietējā iedzīvotāja Kristīne sūdzējās par sievieti, kas skrāpē svešas automašīnas un met uz tām ēdiena atliekas, tostarp sapuvušas zivs galvas. Tas viss tiek darīts, lai nodotu agresīvu vēstījumu drosminiekiem, kuri izvēlas novietot automašīnu tur, kur nevajag.

Pirms pāris dienām kāds Staiceles ielas iedzīvotājs sociālās tīklošanas vietnē publicēja video par jaunām dekorācijām uz kaimiņu transportlīdzekļa. Kristīne pārsteigta saprata, ka atkal runa ir par viņas ģimenes automašīnu.

Kristīne gaidīja, ka likumsargi mēneša laikā būs kaut ko panākuši, jo izmeklēšana tika sākta jau pirms kāda laika. Proti, vietējie uztraucas, ka Staiceles iedzīvotāju terorizēšana kļūst par apkaimes izsmieklu, jo nenoskaidrotā sieviete panāk savu, par spīti netīrajām metodēm.

Plašāk "Degpunktā" sižetā!

Komentāri (5)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu