Piedalies konkursā un laimē balvas katru nedēļu

Husqvarna
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Līdz pat 25. jūnijam SIA “Husqvarna Latvija” aicina ņemt dalību konkursā, kas rīkots, lai īpaši izceltu visus, kuri rūpējas par bioloģisko daudzveidību savā dārzā. Konkurss norisinās Husqvarna Latvija Facebook lapā @HusqvarnaLatvija.

Pagājušajā gadā Husqvarna meklēja draudzīgos kaimiņus, savukārt šogad vēlas ar balvām iepriecināt dabai draudzīgo dārzu saimniekus, kuri ne tikai rūpējas, lai dārzs izskatās skaisti, bet arī velta laiku, lai savu dārzu padarītu bioloģiski daudzveidīgāku, gan sekmējot augu daudzveidību, gan radot labvēlīgāku dzīvotni apputeksnētājiem, citiem kukaiņiem un, protams, arī dzīvniekiem.

Foto: Publicitātes foto

Konkursu iedvesmojusi jaunā Husqvarna robotizēto zāles pļāvēju funkcija Rewilding Mode, kas laista klajā šī gada maijā. Rewilding Mode funkcija ir pasaulē pirmā funkcija privāto dārzu pārveidošanai, lai tajos atgrieztos savvaļas dabas ritmi un tiktu sekmēti bioloģiski daudzveidīgāki biotopi. Rewilding Mode funkcija automātiski atstāj nepļautus vismaz 10% no jebkura zāliena, tādējādi radot dārzā piemājas pļavas zonu, kas ir daudz piemērotāka bitēm, tauriņiem un citiem apputeksnētājiem. Ar Rewilding Mode funkciju Husqvarna vēlas palīdzēt mainīt priekšstatu par to, kā izskatās ideāls zāliens, un noteikt jaunu standartu privātajiem dārziem, kur piemājas pļavas zonas kļūst par dabisku jebkura zāliena sastāvdaļu.

Ja arī tu velti uzmanību, lai savu dārzu padarītu dabai draudzīgāku, Husqvarna aicina piedalīties konkursā, pastāstot savu pieredzi un iedvesmojot uz pozitīvām pārmaiņām arī citus! Pilnus noteikumus meklē Facebook @HusqvarnaLatvija konkursa ierakstā, kas publicēts 22.maijā.

Konkursa ietvaros katru nedēļu tiks izlozēta ģimenes biļete uz Nacionālo botānisko dārzu Salaspilī, kurp kopā doties atpūsties un pavērot dabas daudzveidību tuvplānā, kā arī jauki dāvanu komplekti no Husqvarna, kuros iekļauta mugursoma, ūdens pudele, termoss un termo ēdiena trauks. Savukārt konkursa pēdējā izlozē papildus minētajām balvām tiks izlozēta arī 200 eiro vērta dāvanu karte no SIA “Husqvarna Latvija”. Balvu ieguvēji tiks paziņoti Husqvarna Facebook lapā.

Foto: Publicitātes foto

Šis ir Husqvarna veids, kā teikt mīļu paldies visiem, kuri domā un rūpējas par dabas daudzveidību un iedvesmo to darīt arī citus!

CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu