Trīskāršojies "Biļešu servisa" apgrozījums

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: LETA

Pasākumu biļešu tirgotājs SIA "Biļešu serviss" pagājušajā gadā strādāja ar 1,105 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir 3,1 reizi vairāk nekā gadu iepriekš, kā arī uzņēmums guva peļņu 365 757 eiro apmērā pretstatā zaudējumiem gadu iepriekš, liecina "Firmas.lv" publiskotā informācija.

Gada pārskata vadības ziņojumā teikts, ka uzņēmuma darbību pērn būtiski ietekmēja politiskā situācija, ko izraisīja Krievijas sāktā karadarbība Ukrainā. "Arī organizatoriem, kuriem galvenie sadarbības partneri ir mākslinieki no Krievijas, šis gads bija izaicinājums," norādīts vadības ziņojumā.

Tajā arī teikts, ka pērn daļa no pasākumu organizatoriem pasludinājuši bankrotu vai maksātnespēju, savukārt citi sāka meklēt iespējas aizstāt atbrīvojušos tirgus daļu. Pēc vadības ziņojumā minētā, arī šogad nevar uzskatīt, ka organizatoru pāreja uz citu kultūras pasākumu piedāvājumu ir noslēgusies.

Vienlaikus vadības ziņojumā norādīts, ka pagājušā gada finanšu rezultātus ietekmēja arī pandēmija, kas atstāja būtisku ietekmi uz apmeklētajiem kultūras pasākumiem. Pērn pieprasījums pēc kultūras pasākumiem samazinājās un izmaksu kāpuma dēļ palielinājās biļešu cena.

Uzņēmuma vadība min, ka kultūras nozare no lejupslīdes Covid-19 laikā atgūstas lēnāk, nekā tika sākotnēji plānots.

Šogad "Biļešu servisa" vadība plāno papildināt tiešsaistes biļešu tirdzniecības sistēmas funkcionalitāti un atjaunot tehniskos resursus biļešu tirdzniecības nodrošināšanai.

2021.gadā "Biļešu serviss" strādāja ar 362 003 eiro apgrozījumu un 175 262 eiro zaudējumiem.

Uzņēmums reģistrēts 2000.gadā, un tā pamatkapitāls ir 28 450 eiro. "Biļešu servisa" vienīgais īpašnieks ir Igaunijā reģistrētais "Piletilevi Group".

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu