“Spotify” podkāstu izpilddirektors: Saseksas hercogi - sasodīti blēži

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: dpa/scanpix

Straumēšanas platforma “Spotify” pārtraukusi 20 miljonus dolāru vērto līgumu ar Saseksas hercogiem par podkāsta “Archetypes” sezonu. Dienu pēc līguma laušanas “Spotify” podkāstu izpilddirektors Bils Simonss nosaucis Meganu un Hariju par “sasodītiem blēžiem”. Kas tur īsti notika?

Saseksiešu producēšanas kompānija “Archewell Audio” un “Spotify” izplatīja kopīgu preses relīzi par sadarbības pārtraukšanu un lēmumu neturpināt “Archetypes” otro sezonu.

Bils Simonss uzskata, ka Megana un Harijs nav darba spējīgi, bet tikai grib "viegli pelnīt miljonus", viņš arī atklāja, ka Megana atteikusies intervēt sava podkāsta varoņus, liekot to darīt citiem viņas vietā. Vietnes "Podnews" avoti apgalvo, ka Meganai bijuši darbinieki, kas viņas vietā patiešām intervējuši personības un rediģējuši ierakstu, lai tas izklausītos tā, it kā pati Megana sarunātos.

Citi avoti vēsta, ka darījums atcelts, jo Megana nav izpildījusi saistības par audio pārraižu skaitu un konceptu. Turklāt ir informācija, ka Megana turpina veidot saturu savai auditorijai citā platformā."

Kā publiski izteikušies karaļnama eksperti - Harijs un Megana beidzot beigšot rakstīt memuārus, veidot dokumentālās filmas un sniegt skandalozas intervijas, jo viņiem "vairs nav, ko teikt". Kas notiks tālāk - ar ko viņi pelnīs naudu?

"Šis viņu dzīves periods ir beidzies, jo vairs nav, ko teikt," The Sunsacīja ģimenei pietuvināts avots.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu