Otrdien VUGD saņēmis 46 izsaukumus

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Ilustratīvs foto
Ilustratīvs foto Foto: Shutterstock

Aizvadītajā diennaktī Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) saņēma 46 izsaukumus - 16 uz ugunsgrēku dzēšanu, 21 uz glābšanas darbiem, bet deviņi izsaukumi bija maldinājumi, informēja dienestā.

Ugunsdzēsēji saņēma izsaukumu uz Smiltenes novada Raunas pagastu, kur bija noticis ceļu satiksmes negadījums. Pirms VUGD ierašanās no avarējušās automašīnas bija izkļuvis viens cilvēks, bet vēl divus cilvēkus glābēji, izmantojot hidrauliskos instrumentus, atbrīvoja un nodeva mediķiem.

Plkst.23.07 ugunsdzēsēji devās uz Būriņu ceļu Jelgavā, kur divstāvu dzīvojamās mājas pirmā stāva dzīvoklī dega sega viena kvadrātmetra (m2) platībā. No mājas tika evakuēti pieci cilvēki, un plkst.23.39 degšana tika likvidēta.

Neilgi pēc pusnakts tika saņemts izsaukums uz Ķekavas novada Ķekavas pagastu, kur dega dārza māja 50 m2 platībā. Pirms ugunsdzēsēju glābēju ierašanās no ēkas evakuējās divi cilvēki.

Aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji steidzās arī uz izsaukumiem, kuros dega garāžas, pirts, gāzes plīts, sadzīves mantas, apgaismes stabs, kūtsmēsli, žogs, četros gadījumos sausā zāle un atkritumi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu