VIDEO Smaga avārija Dārzciema ielā. Divu auto sadursmē cietuši trīs cilvēki

Ziņa papildināta
TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Pirmdien, 28. augustā, Dārzciema ielā Rīgā notikusi smaga divu automašīnu sadursme, kurā cietuši vairāki cilvēki.

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests portālam TVNET norādīja, ka plkst. 22.09 tika saņemts izsaukums uz Dārzciema ielu Rīgā, kur bija noticis ceļu satiksmes negadījums - divu vieglo automašīnu sadursme.

Negadījumā cieta trīs cilvēki, no kuriem vienu ugunsdzēsēji glābēji, izmantojot hidrauliskos instrumentus, no automašīnas atbrīvoja un nodeva Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķiem.

Ugunsdzēsēji glābēji sakārtoja ceļa braucamo daļu un plkst. 23.29 darbu pabeidza.

Savukārt Valsts policija komentēja: "Vakar, 28. augustā, neilgi pēc plkst. 22.00 Valsts policijā tika saņemta informācija no Rīgas pašvaldības policijas par notikušu ceļu satiksmes negadījumu Rīgā, Dārzciema ielā, kur automašīnas "Mercedes-Benz" vadītājs izraisīja sadursmi ar automašīnu "Opel". Negadījumā cieta trīs personas.

Sākotnējā policijas rīcībā esošā informācija liecina, ka transportlīdzekļa "Mercedes-Benz" vadītājs, iespējams, atradās apreibinošo vielu ietekmē. Ņemot vērā, ka persona atteicās no alkohola koncentrācijas izelpotajā gaisā pārbaudes notikuma vietā, persona tika nogādāta Rīgas psihiatrijas un narkoloģijas centrā ekspertīzes veikšanai, kur persona arī atteicās no ekspertīzes veikšanas.

Saistībā ar notikušo sākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 262.1 panta otrās daļas - par atteikšanos no medicīniskās pārbaudes alkohola koncentrācijas noteikšanai asinīs vai narkotisko, psihotropo, toksisko vai citu apreibinošu vielu ietekmes pārbaudes vai par ceļu satiksmes negadījuma vietas atstāšanu pēc ceļu satiksmes negadījuma, pārkāpjot noteikto kārtību, ja to izdarījis transportlīdzekļa vadītājs, kas izraisīja ceļu satiksmes negadījumu, kura rezultātā cietušajam nodarīts viegls, vidējs vai smags miesas bojājums. Šobrīd notiek izmeklēšana un skaidroti notikušā apstākļi."

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu