"Android" iegūst jaunu logotipu

TVNET | FINANCENET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums

Tehnoloģiju gigants “Google” prezentējis atjauninātu “Android” logotipu, kā arī laidis klajā atjauninājumus mobilajām lietotnēm un pakalpojumiem, vēsta “The Verge”.

Jaunais “Android” logotips ieguvis jaunu teksta stilu, kas vairāk atbilst paša “Google” stilam. Tāpat “Android” logotipā sistēmas nosaukums būs rakstāms ar lielo A burtu.

“Google” zīmolu vadītājs Džeisons Furnjē norāda, ka tagad “Android” logotips veiksmīgāk atspoguļos saistību ar “Google”, kā arī radīs zināmu balansu starp “Google” un “Android”. Turklāt “Android” robots vairs nebūs tikai zaļā krāsā – tas mainīs savu izskatu atkarībā no apstākļiem.

Tāpat “Google” laidis klajā virkni atjauninājumu savām mobilajām lietotnēm un pakalpojumiem, tostarp rīka “At a Glance Google Assistant”, pilnveidotākas rīku “Zoom” un ”Android Auto” iespējas.

Atjaunināta arī lietotne “Google Wallet”, kurā vienkāršota svītrkodu un kvadrātkodu atpazīšanas sistēma, pievienojot fotogrāfiju importa funkciju.

Paredzams, ka tuvāko mēnešu laikā pie lietotājiem nonāks operētājsistēma “Android 14”. Jau pašlaik ir pieejama sistēmas bet versija. Tāpat 4. oktobrī “Google” laidīs klajā savu jaunāko viedtālruni “Pixel 8”.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu