Rīgā 13. un 50. autobusa, kā arī 11. un 22. trolejbusa maršruta kustībā ieviestas izmaiņas

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Zane Bitere / LETA

No ceturtdienas būvdarbu dēļ būs satiksmes ierobežojumi Augusta Deglava un Valmieras ielas krustojumā, tādēļ tiks veiktas izmaiņas 13. un 50. autobusa, kā arī 11. un 22. trolejbusa maršruta kustības organizācijā un pieturu novietojumā, informēja uzņēmumā "Rīgas satiksme".

13. maršruta autobusi uz "Preču 2", 50. maršruta autobusi uz "TEC 2", 11.maršruta trolejbusi uz Ieriķu ielu un 22.maršruta trolejbusi uz Pļavniekiem kursēs pa maršrutu līdz pieturai "Matīsa iela" tālāk pa Avotu ielu, Jāņa Asara ielu, Pērnavas ielu, A. Deglava ielu un tālāk pa maršrutu. Apvedceļā autobusi un trolejbusi apstāsies Jāņa Asara ielā izvietotajā pieturā "Lienes iela".

13. maršruta autobusi uz Babītes staciju, 50. maršruta autobusi uz Abrenes ielu 11. un 22. maršruta trolejbusi uz Centrālo staciju kursēs pa maršrutu līdz pieturai "Daugavas stadions" tālāk pa A. Deglava ielu, Pērnavas ielu, Jāņa Asara ielu, Avotu ielu un tālāk pa maršrutu. Apvedceļā autobusi un trolejbusi apstāsies Jāņa Asara ielā izvietotajā pieturā "Lienes iela".

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu