Rīgā durvis ver pirmais premium klases elektronikas veikals- d.one

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Foto:Publicitātes foto

Rīgā, 14.septembrī ar plašu vērienu durvis vēra premium klases elektrolietu veikals d.one. 15.un 16.septembrī veikalā norisinājās klientu dienas, kur bija iespēja ne tikai iepazīties ar veikala sortimentu, bet arī izmantot īpašos piedāvājumus.

No Dyson matu fēniem, putekļsūcējiem un gaisa mitrinātājiem, Steamone apģērbu tvaicētājiem, Laurastar gludināšanas sistēmām, līdz vācu premium klases kafijas automātiem no Melitta - d.one demonstrē rūpīgi atlasītu, pasaulē atzītu un patērētāju novērtētu zīmolu klāstu, kas mainīs jūsu dzīvi.

Pasākuma apmeklētājus priecēja vakara vadītājs, visiem labi zināmais Roberto Meloni, d.one sagatavotie īpašie piedāvājumi un iespēja ielūkoties progresīvo tehnoloģiju pasaulē, kas apbur ar savu eleganci.

Aktrise un sabiedrības dāma Agnese Zeltiņa, TV raidījumu vadītāja Rūta Dvinska, stiliste un vizāžiste Laura Valuta un citas ietekmīgas personības ir izmēģinājušas un apstiprinājušas d.one produktu inovāciju un to izcilo kvalitāti.

d.one apņemšanās nodrošināt inovācijas un klientu apmierinātību padara tos par galamērķi tiem, kas vēlas uzlabot savus ikdienu.

Veikals atrodās Stabu ielā 18B, Rīgā, un ikkatrs ir aicināts tajā iegriezties, lai atklātu pasauli, kurā jaunākās tehnoloģijas satiekas ar izsmalcinātu eleganci.

Vairāk informācijas www.d-one.lv

Vairāk no pasākuma varat skatīt šeit.

CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu