Kurām horoskopa zīmēm šonedēļ veiksies mīlestībā?

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Unsplash

Horoskopi visām Zodiaka zīmēm no 9. līdz 15. oktobrim.

AUNS

Ļoti ražīga nedēļa. Jau no pirmās dienas bārstīsi idejas un izcelsies ar kreativitāti. Kolēģi to ļoti novērtēs un atbalstīs. Taisnība jau ir tiem, kas teic, ka iedvesma pie sliņķiem nenāk. Tava misija iegriezt to darbu riteni un paskubināt citus. Būs arī labums materiālā izteiksmē un to vajag ieguldīt sevī – atrast noderīgus kursus, apgūt valodas, biznesa vai mārketinga gudrības u.c. To, kas iegūlis prātā, neviens nevar atņemt. Brīvdienās ar prieku pavadīsi laiku draugu lokā, tikai nejauc draudzību un naudas lietas, var izveidoties nepatīkamas, neveiklas situācijas. Vēlams arī kādu brīdi pabūt vienatnē, jo tā izlobīsi ne vienu vien vērtīgu atziņu graudu.

VĒRSIS

Ja kaut ko darīt – tad ar vērienu! Būsi atvēzējies lieliem plāniem un tas ir pareizi. Šībrīža enerģijas potenciālu nav vērts izšķiest sīkumos, kā arī klausīties skeptiķos. Angļu rakstnieks Čestertons reiz teicis aptuveni šādus vārdus: “Manu panākumu pamatā ir vislabāko padomu uzklausīšana un pilnīgi pretēja rīcība šiem padomiem.” Ar šādu moto arī tev patlaban vajadzētu darboties. Turklāt ir labs laiks, lai palielinātu ienākumus, un dažādas interesantas iespējas var rasties pavisam negaidot. Iesaisties sabiedriskā darbībā vai labdarībā, organizē un piedalies pasākumos – būs jaunas tikšanās un iepazīšanās. Privātajā dzīvē simpātiju apliecinājumi.

DVĪŅI

Radīsies neskaitāmas idejas – tādas, ko cits pat domādams neizdomās. Tā ir tava stiprā puse un nevajag turēt sveci zem pūra: dari tās zināmas vadībai, raksti jaunu biznesa plānu, meklē kompanjonus. Pārāk plaši un visiem par iecerēm gan pirms laika neklāsti, jo mēdz būt tādas mistiskas sakritības: sāc tikai runāt, un, skat’, kāds tavu lielisko plānu jau īsteno. Ticam vai neticam, bet domas un vārdi virmo gaisā. Šī nedēļa labvēlīga arī dažādām sabiedriskām aktivitātēm: apmeklē prezentācijas, profesionālās jomas pasākumus, seminārus, lekcijas u.tml. Iespējama tikšanās, kas pāraug ciešās profesionālās vai privātās attiecībās.

VĒZIS

"Stundu stāvu domādama…" kā dzied mūsu tautasdziesmā par to, kuras kamanas izvēlēties… Profesionālajā jomā var nākt vairāki piedāvājumi vienlaikus un būs grūti izšķirties. Skaties perspektīvā – kur nākotnē lielāka karjeras izaugsme un, protams, arī peļņa. Tūlītējs rezultāts nebūs, bet ar pacietību jau tev nav problēmu. Kādam peļņas iespējas parādīsies saistībā ar ārzemju tēmu. Laiku pa laikam var rasties šaubas – vai man to vajag, vai esmu uz pareizā ceļa? Nešaubās un nekļūdās tikai tas, kas neko nedara. Dažādi piedzīvojumi iespējami privātajā dzīvē. Kāds stiprinās esošās attiecības un baudīs romantiku, kāds satiks cilvēku, kura acu skats liks sirdij notrīcēt brīnuma gaidās.

LAUVA

Ļoti aktīva nedēļa. Būsi uzmanības centrā, cilvēki taujās viedokli, aicinās uz pasākumiem, vēlēsies sadarboties. Ja pašam bijušas ieceres, kas dažādu iemeslu dēļ atliktas malā, tad ir vērts notraukt no tām putekļu kārtiņu un apsvērt realizāciju. Turklāt ļoti var gadīties, ka ceļā gadās cilvēki, kas tevi saprot no pus vārda un ir pilni entuziasma iesaistīties projektā. Ja rodas sajūta, ka līdzās risinās svarīgi notikumi, par kuriem tev būtu jāzina, tad pajautā tieši: “Kas notiek?” Uz tiešu jautājumu, tieša atbilde. Labs laiks peļņai un ieguldījumiem mājas saimniecībā. Brīvajā laikā vari pārkārtot mēbeles, iegādāties interjera priekšmetus, aicināt kopā un lutināt savus mīļos.

JAUNAVA

Sakrājusies darbu gūzma un ar katru mīļu brīdi nāk klāt vēl un vēl. Tā jau mēdz teikt: kas velk, tam krauj... Tu esi atbildīgs cilvēks un krietns darba darītājs, tāpēc arī veidojas situācijas, ka dažkārt jāstrādā vairāk nekā citiem. Ja arī finanšu jomā kāds sola zelta kalnus, apdomā - vai ir vērts rauties bez atelpas, atstājot novārtā pašam savas vēlmes, intereses un privāto dzīvi. Visu pasaules naudu nopelnīt nevar, tāpēc izvērtē prioritātes. Nedēļas nogalē izkusties – prieku sagādās pārgājiens pa dabas takām vai kultūrvēsturisku objektu apskate. Pēc šādām aktivitātēm vari sarīkot omulīgu pasēdēšanu ar draugiem.

SVARI

Šonedēļ būsi aizņemts ar svarīgu jautājumu risināšanu un nāksies orientēties dažādās, pat diezgan atšķirīgās tēmās vienlaikus. Dienas trauksies vēja ātrumā: vienā rokā tālrunis, otra uz datora klaviatūras, skatiens tiešsaistes sanāksmes kamerā, un kabatā mašīnas atslēgas... Paturi prātā finanšu tēmu un pie izdevības runā par ienākumu palielināšanu. Savukārt banku lietām šis nav sekmīgs periods – neņem kredītu un nepērc dārgas lietas līzingā. Darba dienas būs trauksmainas un no darbiem ne brīdi atelpas, tāpēc brīvdienās visu uzmanību velti saviem mīļajiem. Viņi ir noilgojušies pēc tava sirds siltuma.

SKORPIONS

Tu esi pragmatisks cilvēks, taču šonedēļ daudz emociju. Diezgan jūtīgi izdzīvosi gan priekus, gan problēmsituācijas. Ik pa laikam prātā nāks filozofiskas pārdomas: kas esmu, ko vēlos, ko vispār dzīvē darīt?... Tādi brīži, protams, katram ik pa laikam ir vajadzīgi, taču pārlieku ilga gremdēšanās apcerēs nav auglīga. Pievērs vairāk uzmanības, kas notiek darba vai biznesa vidē. Vai kolēģi pienākumus paveic kārtīgi, vai citu nevīžība nav jālabo tev. Ja kaut kas nav kārtībā, tad saki skarbāku vārdu - cilvēki tavus uzskatus respektē. Brīvbrīžos ļaujies nelielai bohēmai – apmeklē ballīti, ielūdz draugus uz klubu vai krodziņu. Vari pārsteigt mīļoto ar romantisku izbraucienu.

STRĒLNIEKS

Tev dāsna sirds un patīk, ja viss ar vērienu, taču šai nedēļai citas noskaņas. Nereti pieticība un dvēselisks siltums ir svarīgāks par visplašākajiem žestiem un vislepnākajām dāvanām. Lutinot savus mīļos, ar naudas tēriņiem nepārspīlē. Labāk sirsnīgs vārds, mīļš smaids un rudenīgs zieds, kas dāvāts no sirds. Profesionālajā jomā lūkojies pēc jauniem plašumiem - veiksmes dieviete Fortūna ar pilnības ragu rokās stāv līdzās. Taču, risinot lietišķos jautājumus, svarīgi ieklausīties kolēģu vai biznesa partneru viedoklī. Nedēļas nogalē sekmēsies svarīgie darbi mājas saimniecībā.

MEŽĀZIS

Diezgan sarežģīta nedēļa, jo vajadzēs strauji un adekvāti reaģēt uz negaidītām situācijām darbā vai biznesā. Iespējams, atradīsi netradicionālus risinājumus, par kuriem ne tikai kolēģi, bet arī pats būsi nedaudz izbrīnīts. Izrādās – var mazliet izkāpt no ierastā spēles laukuma un ieraudzīt jaunus apvāršņus. Dienu gaitā iespējama piktošanās par tēmām, kas varbūt nemaz nav tavā kompetencē, bet labāk palikt novērotāja lomā nevis mesties cīņā. It sevišķi, ja neesi par visiem simts procentiem pārliecināts, ka tiks sasniegts mērķis. Brīvdienās velti daudz uzmanības privātajai dzīvei un sirdslietām. Vajag palutināt savus mīļos un apdarīt mājās saimniecības darbus.

ŪDENSVĪRS

Vēlme iedziļināties jebkurā tēmā, apcerīgi sapņains noskaņojums un pārdomas par dzīvi... Bet tā dzīve jau negaida kamēr sapņi izsapņoti – jāceļas, jāiet un jādara. Šī nedēļa ir ļoti piemērota, lai paspīdētu ar idejām profesionālajā jomā un noslēgtu izdevīgas vienošanās. Protams, lai bankas īsziņas vēstītu patīkamus jaunumus, būs mazliet jāpapūlas, taču jaunas ieceres un mērķtiecīga rīcība dos rezultātus. Brīvdienās sekmīgi mājas darbi: interjera izdaiļošana; garderobes izšķirošana; jaunu ēdienu recepšu izmēģināšana. Sirdslietās iespējami trauksmaini un neparasti piedzīvojumi. Kādu mīlestība sauks tālumā.

ZIVIS

Darbā kā jau darbā: daudz pienākumu, daudz diskusiju. Vajadzētu pārskatīt finanšu lietas, vai pienākumu apjoms atbilst samaksai. Labiem cilvēkiem vadība vai kolēģi dažkārt mēdz it kā nejauši "piespēlēt" kādus papildus darbiņus. Kā atteiksi? Bet tā - pa vienam vien, pa vienam vien… un skat’ jau gandrīz vai otra darba slodze klāt. Nedēļas nogalē svarīga privātā dzīve. Senāk teica: "Kam neveicas kārtīs, tam veicas mīlestībā." To pirmo tēmu nemaz nemēģini, bet tai otrajai gan pievērsies no visas sirds. Romantika, kaislības un iespējas izveidot krāšņas un stabilas attiecības.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu