Karadarbības dēļ aptur pasta sūtījumu plūsmu ar Izraēlu

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: LETA

Pasta sūtījumu plūsma ar Izraēlu karadarbības un atcelto avioreisu dēļ ir apturēta, informēja VAS "Latvijas pasts" pārstāvji.

Kompānijā norāda, ka līdz ar karadarbību ir ierobežota aviosatiksme uz un no Izraēlas, tāpēc "Latvijas pasts" pārtrauc sūtījumu pieņemšanu uz šo valsti.

Vienlaikus "Latvijas pasta" pārstāvji atzīmē, ka uz Izraēlu adresētie sūtījumi, kas vēl nav izsūtīti no Latvijas, tiks uzglabāti "Latvijas pasta" sūtījumu apstrādes kompleksā. Situācijai mainoties, tie tiks izsūtīti saņēmējiem.

Vidēji uz Izraēlu "Latvijas pasts" sūta līdz 2000 reģistrētu sūtījumu mēnesī, neskaitot vēstules un sīkpakas. Patlaban sūtījumu apstrādes kompleksā ir 297 uz Izraēlu neizsūtītu pasta sūtījumu. Klientiem par reģistrētu sūtījumu apturēšanu ir izsūtīti paziņojumi pašapkalpošanās vietnē "Manspasts.lv".

Ja sūtījums uz Izraēlu vēl nav izsūtīts un klients vēlas to uzreiz saņemt atpakaļ, "Latvijas pasts" aicina sazināties ar kompānijas Klientu centru.

Jau ziņots, ka "Latvijas pasta" apgrozījums pagājušajā gadā bija 100,009 miljoni eiro, kas ir par 5,1% mazāk nekā 2021.gadā, kā arī uzņēmums strādāja ar 2,21 miljona eiro peļņu pretēji zaudējumiem gadu iepriekš.

"Latvijas pasts" nodrošina pasta pakalpojumu pieejamību visā Latvijas teritorijā. Uzņēmuma pamatfunkcija ir universālā pasta pakalpojuma sniegšana, papildus nodrošinot arī komercpārvadājumu, eksprespasta, maksājumu, preses, mazumtirdzniecības un filatēlijas pakalpojumus. "Latvijas pasts" ir valstij pilnībā piederošs uzņēmums, kurā strādā apmēram 2600 darbinieku.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu