Kurām horoskopa zīmēm šonedēļ veiksies mīlā un naudas lietās?

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskopi visām Zodiaka zīmēm no 16. līdz 22. oktobrim.

AUNS

Pirmajā vietā finanšu lietas un garastāvoklis nedaudz bažīgs: pētīsi savu personīgo budžetu un domāsi, kā rīkoties. Taču „jostas savilkšanas” taktika nav risinājums. Patiesībā ir jāliek lietā zināšanas, pieredze un jāmeklē jauni ceļi. Taisnība ir tam cilvēkam, kurš pirmais izdomāja teicienu, ka drošajiem pieder pasaule. Jauns darbs vai jauns biznesa virziens un - problēma atrisināta. Kad iekrīt brīvs brīdis, velti laiku sev. Ļoti vēlams izglītoties, pievērsties garīgām un filozofiskām tēmām, apdomāt, ko vēlies sasniegt. Privātajā dzīvē sirsnība un sapratne.

VĒRSIS

Tev dzīvē svarīgs godīguma princips un "vaiii..." tam, kurš mēģinās to pārkāpt. Šajā nedēļā aktīvi iestāsies par taisnību, aizstāvēsi ne tikai pats sevi, bet arī kolēģus un pat iesaistīsies situācijās, kuras tevi tiešā veidā neskar. Marks Aurēlijs esot teicis, ka cilvēkam jābūt godīgam pēc dabas nevis pēc apstākļiem. Un daudzi šo tavu īpašību augstu novērtēs. Labs laiks arī karjeras kāpienam. Parādīsi sevi kā izcilu speciālistu. Brīvdienās jāatpūšas, bet miera jau nebūs – ar prieku pievērsīsies saimniecības darbiem, kārtosi, tīrīsi, gatavosi.

DVĪŅI

Pilna galva ar idejām – cita par citu oriģinālāka. Kā mēdz teikt: viena interesanta doma rada nākamo. Un tā veidojas vesela „ķēdīte”. Ko ar tām iesākt? Raksti biznesa plānu vai dodies pie vadības, lai apspriestos un, protams, runātu arī par finansēm. Miljonu uzreiz nenopelnīsi, bet pamatiņu konta papildinājumam nākotnē ir iespējas ielikt. Nedēļas nogalē, dungodams mīļoto dziesmiņu, ar prieku darbosies mājas saimniecībā. Jāuzpoš telpas, jāizdaiļo ar rudens ziediem, jāpalutina savējie un jāielūdz uz saviesīgu pasēdēšanu draugi. Daudz optimisma.

VĒZIS

Straujas pārmaiņas un nezināmais rada bažīgu, bet nevar ilgstoši dzīvot pēc principa: "Viens solis uz priekšu, divi atpakaļ." Neliels risks paaugstina adrenalīnu un bieži vien tas ir tieši tas, kas vajadzīgs. Vēlams izkāpt no komforta zonas, nomest kādas važas, baudīt pārmaiņu vējus. Vari mainīt darbu, nosūtīt CV, pretendējot uz augstāku amatu, vai rakstīt biznesa plānu. Liela nozīme cilvēkiem, kas līdzās. Draugi un radi atbalstīs tavas ieceres. Brīvdienās svarīga privātā dzīve - ienes attiecībās jaunas krāsas, ja esi brīvs, tad dodies sabiedrībā un iepazīsities. Prieks no sajūtas, ka dzīve apkārt mutuļo.

LAUVA

Līdera sūtība – vest aiz sevis cilvēkus, kas vēlas mainīt pasauli. Ķeroties pie jauniem darbiem vai projektiem, sapratīsi, ka līdzās ir domubiedri, kuriem nekas daudz nav jāskaidro. Klāt īstais brīdis, lai savas idejas un darba augļus pārvērstu zeltā. Iespējama finansiālā veiksme, ja vien pats spēsi sevi disciplinēt un koncentrēties uz peļņu. Dālderi pēc burvju vārdu noskaitīšanas gan kokā neizaugs, bet ar enerģiju daudz sasniegsi. Attiecību tēmā vēlams neliels restarts – jātiek skaidrībā ar sevi un jāizrunājas ar mīļoto. Sarežģītās situācijās paļaujies uz draugu atbalstu, un arī pats pasniedz palīdzīgu roku.

JAUNAVA

Liela atbildības sajūta – bet vai gan kādreiz ir bijis citādāk. Būsi norūpējies par norisēm profesionālajā jomā arī tad, ja tās tevi neskar tieši. Visas problēmas neatrisināsi un visu pasauli neizglābsi. Varbūt pienācis laiks dzīvot pēc saviem noteikumiem un tik daudz nesatraukties par apkārt notiekošo un citu problēmām. Ja bijusi doma realizēt kādu ambiciozu projektu, tad šis ir īstais laiks. Kādam var izveidoties sekmīga sadarbība ar ārzemēm. Tikai nepieļauj, ka aizņemtība darbā jelkādi ietekmē tavu privāto dzīvi.

SVARI

Ļoti ražīga nedēļa. Nekautrējies runāt par finanšu tēmu, algas pielikumu, peļņas pārdali. Ja ar šī brīža situāciju neesi apmierināts, tad kaut kas jāmaina. Zvaigznes rāda labvēlīgu vaigu, un pasaule sadodas rokās, lai palīdzētu realizēt vēlmes. No tā, kā pratīsi sevi pasniegt, daudz kas atkarīgs. Un atceries, ka ik pa laikam jāpapildina zināšanas, īpaši sekojot līdzi tam, kas notiek tehnoloģiju jomā. Daudzkrāsainas emocijas attiecību tēmā – sākot no dvēseles skumjām līdz par burvīgam un iedvesmas pilnam lidojumam. Katrs mirklis ir tā vērts.

SKORPIONS

Mēdz teikt: "Tas cilvēks vilku no meža ārā izrunās..." Loģika ir tava stiprā puse, un vārdi kabatā nav jāmeklē. Ātri sapratīsies ar cilvēkiem un tas ir lielisks priekšnoteikums, lai izveidotu jaunus lietišķos kontaktus. Dažkārt gan izšķiroša nozīme mēdz būt Viņa augstībai Gadījumam, un arī tā var notikt. Taču tu pratīsi situācijas izmantot savā labā. Izskati visas iespējas un visus piedāvājumus, ja arī tie sākotnēji šķiet utopiski. Brīvdienās kopā būšana ar saviem mīļajiem un sirsnīgas sarunas. Kādu gaida nozīmīga tikšanās, kas sirdī iemet dzirkstelīti.

STRĒLNIEKS

Allaž atvērtais un draudzīgais Strēlnieks šajā nedēļā gremdēsies filozofiskās apcerēs un "urķēsies" sevī. Kādā brīdī pats sev par brīnumu atklāsi, ka arī tev, tāpat kā visiem citiem, ir tāds slepenais sirds stūrītis, kurā mēdz būt pa kādam melnumiņam. Ar to tad nāksies "pastrādāt". Analizē savu komunikācijas manieri, piedomā un maini. Darba lietās iespējamas negaidītas pārmaiņas, taču nesatraucies – viss kas notiek, notiek uz labu. Vienīgi jāpievērš uzmanība juridiskiem aspektiem. Nedēļas nogale piemērota tam, lai baudītu mīlestību un ļautos kaislībām. Izrādi savas jūtas un saki labus vārdus.

MEŽĀZIS

Garastāvoklis lielā mērā atkarīgs no finanšu stabilitātes. Pārskati ienākumus un izdevumus – varbūt nav tik traki. Taču jebkurā gadījumā ir vērts apdomāt, kā peļņu palielināt. Ļoti iespējams, ka sadarboties vēlēsies kādi seni kolēģi vai uzradīsies bijušie darījumu partneri. Ceļā gan var gadīties kāds baumotājs un intrigu vērpējs, bet tava pieredze un intuīcija palīdzēs izkļūt no nepatīkamām situācijām. Kādam var rasties doma par došanos plašajā pasaulē vai sadarbību ar ārzemju partneriem. Brīvdienas sirsnīgā atmosfērā un veiksmīgi saimniecības darbi.

ŪDENSVĪRS

Profesionālajā vidē iespējama spriedze: kāds kolēģis nav paveicis savus pienākumus, kāds sastrādājis aplamības, kāds vairāk vēlas runāt, ne darīt... Emocijas savaldīt nebūs viegli, taču vajadzētu. Un enerģiski darboties neatkarīgi no apstākļiem. Viens vieds vīrs esot teicis: esi kā pīle – no skata mierīgs, bet no apakšas kulies, cik spēka. Ja šo un to „laidīsi gar ausīm”, vēji norims, un darbi veiksies raiti. Nedēļas nogalē vajag kaut kur aizbraukt, satikties ar draugiem, pasportot, sarīkot saviesīgu pasākumu. Atrašanās nepārtrauktā kustībā tev ļoti piestāv.

ZIVIS

Šonedēļ darbā labprāt uzņemsies iniciatīvu un aktīvi rosīsies. Kāds kolēģis varbūt uzmetīs lūpu un domās, ka tu jaucies viņa kompetencē esošajās lietās. Atmosfēra var uzkarst, bet tas jau pieder pie aktīva darba procesa. Nepievērs uzmanību. Labs laiks finanšu jautājumu risināšanai. Kā zināms, naudā nav laime, bet tā sniedz brīvības sajūtu. Var rasties iespējas palielināt ienākumus. Nedēļas nogalē iespējami krāsaini piedzīvojumi privātajā dzīvē. Kāds savu mīļoto cilvēku ieraudzīs jaunā gaismā, kāds iepazīsies neparastos apstākļos. Daudz pozitīvu noskaņu, kas priecēs un sniegs iedvesmu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu