Kurām horoskopa zīmēm šonedēļ veiksies mīlestībā?

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Unsplash

Horoskopi visām Zodiaka zīmēm no 16.– 22.10.

AUNS

Šonedēļ darbosies kā īsts „spridzeklītis” – tik daudz enerģijas, ka vari kalnus gāzt. Profesionālajā jomā būsi citiem autoritāte, tevi novērtēs un slavēs, bet raugies, kā no tā gūt arī kādus praktiskus labumus. Ļoti iespējams, kāds nonāks pie secinājuma, ka esošajā vietā vai nozarē jau ir sasniegtas virsotnes un vajag meklēt jaunas iespējas. Apspriežot sadarbību un slēdzot vienošanās, jābūt precīzam juridiskajos jautājumos. Arī naudas tēriņos esi apdomīgs un neļaujies rudens atlaižu vilinājumam. Privātajā jomā tava pievilcība raisīs simpātijas, un brīvdienās iespējami krāsaini piedzīvojumi.

VĒRSIS

Kas neriskē, tas nevinnē un – mēdz teikt, ka neveiksmes norūda. Šajā nedēļā dienas griezīsies kā karuselis. Prātā neskaitāmas idejas un Vērša apdomība un modrība palikusi otrajā plānā. Būsi gatavs eksperimentiem, un pastāv riski kļūdīties. Taču tu ar savu apķērību kļūmes ātri izlabosi un pierādīsi, ka esi augstas raudzes profesionālis. Svarīgi arī, kas ir cilvēki, ar kuriem tu sadarbojies. Ja rodas sajūta, ka uz viņiem nevari paļauties par visiem simts procentiem, tad jāatsveicinās un jāmeklē jauni. Brīvdienās pasākumi ar ģimeni un daudz emociju sirdslietās. Sarīko mīļotajam cilvēkam romantisku vakaru kamīna gaismā.

DVĪŅI

Šis ir lielisks laiks, kad vari izpaust savus talantus, kā arī atrast domubiedrus jauniem projektiem. Kādu gaida galvu reibinošs ceļš pa karjeras kāpnēm vai veiksmīga sadarbība saistībā ar ārzemju tēmu. Skauģu ceļā nebūs – kolēģi priecāsies par taviem panākumiem, un tu vari rēķināties ar atbalstu un padomu, ja būs nepieciešams. Nedēļas nogalē vajadzētu iziet cilvēkos, satikties ar draugiem un apmeklēt kādu pasākumu. Raisīsies saturīgas, intelektuālas sarunas, būs izzinošas aktivitātes, bet jāsargās no pārliekas bohēmas. Savu tiesu laika prasīs arī dienišķie saimniecības darbi mājās.

VĒZIS

Profesionālajā jomā diezgan nemierīgi – pēkšņi visiem vajag tavu padomu, vērtējumu, palīdzību... Tu esi empātisks un izpalīdzīgs cilvēks, bet raugies, vai enerģijas tērēšanai ir atdeve. Var gadīties, ka cilvēki nāk ar tukšām pļāpām. Pats savā spēles laukumā necenties par katru cenu mēģināt atrisināt situācijas, kas iebuksējušas. Lai notikumi rit savu gaitu un risinājums būs tev labvēlīgs. Nedēļas nogalē mājas solis mazliet var pagaidīt un arī ģimene un tuvinieki paši tikt galā ar savām problēmām. Nav vienmēr jābūt par glābējzvanu. Atpūties, velti laiku sev, palasi ko noderīgu vai noklausies kādu izglītojošu lekciju.

LAUVA

Esi gatavs maratonam? Šī nedēļa prasīs izturību. Darbā vai biznesā var gadīties gluži neprognozējamas situācijas, kas prasa pieņemt būtiskus lēmumus. Ievelc dziļi elpu un centies saglabāt mieru. Tu tiksi galā, ja paļausies uz savām zināšanām, pieredzi un intuīciju. Ir vērts apspriest naudas lietas, jo ir sekmīgs laiks ienākumu palielināšanai. Vari arī kārtot darīšanas bankās vai iestādēs. Brīvdienās pasāc kaut ko kopā ar savējiem – apdariet mazos darbiņus mājas saimniecībā un dodieties uz kādu izklaides pasākumu. Brīvajiem ļaudīm iespējama fascinējoša iepazīšanās: viens acu skats un sirds sāk pukstēt straujāk.

JAUNAVA

„Vārdu savairojies bez gala, bet lietu zināšana palikusi tālu iepakaļ,” tā 18. gadsimtā secinājis franču filozofs Denī Didro, un šī atziņa atkal ir aktuāla. Šonedēļ pats par to pārliecināsies – var nākties sastapties ar cilvēkiem, kas runā daudz tukšu frāžu, bet ar pienākumiem galā netiek. Zināsi padomu, bet pašam der atsvaidzināt zinības - apmeklēt seminārus, doties pieredzes apmaiņas komandējumā un likt, lai smadzenes rosās. Nedēļas nogalē saimnieciskas dabas pasākumi: jāsakārto mājoklis, jāsagrābj lapas, vari arī pameklēt kādu rudens labumu tirdziņu un parūpēties par ziemas krājumiem.

SVARI

Peļņas un tēriņu nedēļa. Tu jau labi zini, ka par naudu nevar nopirkt nedz laiku, nedz mīlestību, taču tā bieži dod iespēju darīt to, ko pats vēlies. Patlaban jābūt modram, jo var parādīties kāds jauns darba vai biznesa piedāvājums, kas būtiski uzlabo materiālo stāvokli. Lai naudas enerģija neizsīkst, to arī jātērē – ieplāno kādu svarīgu pirkumu. Profesionālajā vidē iespējamas kaismīgas diskusijas, bet spēja loģiski argumentēt būs tavi trumpji sarunās. Tikai neuzskati, ka uz pasaules eksistē divi viedokļi: tavs un nepareizais. Labāk veiksies, ja ieklausīsies arī citos. Tas pats attiecas arī uz privāto dzīvi un attiecībām.

SKORPIONS

Mazliet smeldzīgi dūmakains rudens ar vāriem saules stariem ir tavs laiks. Kamēr daudzi gremdējas filozofiskās apcerēs, tev ir lieli plāni, daudz enerģijas un arī ticība saviem spēkiem. Labas iespējas nopelnīt, ja rīkosies aktīvi un mērķtiecīgi – apspried projektus, raksti biznesa plānu, meklē finansējumu idejām. Pratīsi pārliecināt un cilvēki labprāt uzklausīs tavus argumentus un arī padomus. Cita starpā tie kādam var ļoti noderēt. Nedēļas nogali pavadi mājās, mierīgi rosoties un atpūšoties. Attiecību jomā daudz emociju. Ja rodas kāda nesaprašanās, tad nestāsti par to cilvēkiem no malas.

STRĒLNIEKS

Kāds tautas teiciens mazliet skarbi, bet patiesi vēsta, ka „nevajag būt visām mucām par tapu.” Kā to iztulkot tev? Pavisam vienkārši: neiesaisties un nepiedalies svešu problēmu risināšanā, nesniedz padomus un nepamāci, ja vien kāds tev to īpaši nelūdz. Enerģija aizplūdīs tukšgaitā, bet tā tev pašam nepieciešama, ja jāizvirza jauni mērķi un kaut kas jāmaina profesionālajā jomā. Ja sūti CV, norādi visas savas zināšanas un pieredzi. Brīvdienās svarīga privātā dzīve. Ja šobrīd esi viens, iespējama iepazīšanās. Ja tev ir otrā pusīte, attiecībām jaunas, košas krāsas piešķirs romantisks pasākums.

MEŽĀZIS

Šonedēļ darbi var bremzēties no tevis neatkarīgu iemeslu dēļ: kāds kolēģis vai darījumu partneris kaut ko nav izdarījis vai sapratis, kāds kaut ko atlicis, kāds devies atvaļinājumā, bet kādam Minhauzena cienīgas atrunas... Ja tā notiek, apstājies un izvērtē vai vispār šobrīd ir vērts ar konkrēto lietu nodarboties – kāpēc gan tērēt enerģiju nevajadzīgi. Varbūt ir vērts lūkoties pēc jauniem plašumiem ar lielākiem ienākumiem. Naudas lietās paredzama veiksme. Privātajā dzīvē iespējamas jaunas vēsmas. Brīvajiem ļaudīm ugunīgas kaislības, kas sasilda rudens vakaros. Pāriem jauna dzirksts, kas satuvina ciešāk.

ŪDENSVĪRS

Darbā vai biznesā orientējies uz jauniem virzieniem – tādiem, kas pa īstam attīstīsies vēl tikai tuvākajā nākotnē. Iespējamas oriģinālas idejas, un tās īstenojot, būsi trāpījis desmitniekā. Ja kāds nesaprot ieceres, tad tev nav pa ceļam, atradīsi citus sadarbības partnerus. Turklāt tie var uzrasties, kā mēdz teikt – uz līdzenas vietas. Brīvdienās gluži negaidot var „uzkrist” neparedzēti saimnieciskie darbi. Noskaiti līdz desmit, aicini palīgus un padomdevējus, un tiksi galā. Svarīgas arī naudas lietas. Ir rudens gadatirgi, ir atlaižu vilinājums veikalos... Eiro šur, eiro tur... Ieskaties makā un kontā rūpīgāk.

ZIVIS

Lieliski izpratīsi cilvēku nolūkus un rīcības motīvus, kas palīdzēs izvērtēt situācijas un sekmīgāk saprasties. Profesionālajā jomā interesanti izaicinājumi un, iespējams, jāiemācās kaut kas jauns. Noskaņojums gan brīžiem būs nedaudz izklaidīgs – tāpēc jāsakoncentrē spēki, jāizveido darbu plāns katrai dienai un jānosaka prioritātes. Dienu steigā neatstāj novārtā privāto dzīvi. Pāriem jātiek vaļā no rutīnas. Savukārt brīvajiem cilvēkiem iespējama interesanta iepazīšanās. Mājās vari sarīkot lielo rudens talku ar jautru ballīti noslēgumā.

Guna Kārkliņa, sertificēta astroloģe

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu