Kubasova: vīrietim ir jāmaksā rēķins! Arī manām draudzenēm viņš neļaus maksāt (17)

TVNET/Zilonis studijā/TV3
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Zilonis studijā

Šovā "Zilonis studijā" uzņēmēja, skaistumkaraliene, šova “Randiņš ar Kubasovu” varone Diāna Kubasova atklāj, ka nekad nav ar vīrieti dalījusi rēķinu - randiņā par vakariņām un dzērieniem ir jāmaksā vīrietim. Turklāt, ja Diāna ir ar draudzenēm, tad arī par viņām.

Diāna Kubasova jau no pusaudžu gadiem uzturējusies sabiedrībā, kur vīrieši vienmēr parūpējušies par sievietēm, pat tad, ja viņi nav attiecībās.

"Manās attiecībās vienmēr vīrieši rūpējas ne tikai par mani, bet arī par manām draudzenēm. Mēs aiziesim uz restorānu, ja būsim četras draudzenes un viens vīrietis, viņš neatļaus meitenēm maksāt par savu šampanieti, tēju un pārējo. Man vienmēr bijuši vīrieši, kuri par mani rūpējas," stāsta Diāna.

Viņai nekad mūžā nav bijusi situācija, kad vīrietis rosinātu rēķinu maksāt uz pusēm. "Vienmēr vīrieši ir maksājuši."

"Ja mēs padomājam par to, cik daudz laika, pūļu un naudas vajadzīgs sievietei, lai sagatavotos randiņam. Tikmēr vīrietis ieiet dušā, sasmērē dezodorantu, uzvelk tīras drēbes, iztīra zobus un dodas uz randiņu. Cik sievietei vajag laiku bez dušošanās, ģērbšanās un pārējā – matus izmazgāt, saveidot, uzkrāsoties," komentē modele. 

Foto: Zilonis studijā

Vairāk skaties raidījumā te. 

Komentāri (17)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu