Reizi septiņās dienās! Sekss padara stulbu! Viktorijas laikmeta seksa padomi

Foto: shutterstock.com
Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X

 Lūk, astoņi Viktorijas laika seksa padomi! Labi, slikti vai smieklīgi, bet tie publicēti laikā no 1837. līdz 1901. gadam. 

"Sekss tevi padarīs stulbu!

“Apkopotie pasaules pētījumi liecina, ka celibāts ir vislabvēlīgākais stāvoklis smagam garīgam darbam,” norāda amerikāņu gleznotāja, autore, dzejniece, laikrakstu redaktore un iespiedēja, slejniece, spirāliste un feministe Elīza Bisbija Dafija. Lai gan daudzos jautājumos Dafija bija progresīvi domājoša feministe, viņa turējās pie senā priekšstata, ka sekss izšķērdē ķermeņa vitalitāti un smadzeņu resursus. Tāpēc viņa ieteica atturēties, lai „ķermeņa spēki tiek saglabāti un koncentrēti, un tas attiecas uz smadzeņu spēku, kas citādi būtu izsmelts seksuālajā izvirtībā”.

Pārlieku daudz matu sievietes padara hroniski gribošas

18.gs. tik populārās matu copes galvvidū, izrādās, esot pats netiklības cēlonis. Dakteris Džons Kovāns uzsver, ka "šis lielais matu spiediens pārlieku piegādā asinis smadzenītēm un tās silda". Asins plūsma smadzeņu seksuālajā centrā izraisa "hronisku vēlmi pēc seksa"!

Dabai ir jāpakļaujas, ja gribas...

Ne visi viktoriāņi bija tik askētiski. Dakteris Džeimss Tellers norāda, ka cilvēka dzimumorgāni dara daudz laba veselībai! “Tie atļauj atbrīvoties no uzkrāta sekrēta; tie palīdz pārvarēt dzīvnieciskos instinktus; tie ir slepens stimuls seksuālai mīlestībai un saikne starp dzimumiem,” viņš rakstīja. "Tie rada apetīti, kurai, tāpat kā izsalkumam, ir jābūt apmierinātai, vai arī daba saceļas un cilvēka veselībai draud briesmas."

Precies un tapsi izdziedināta!

Daktere Eiženija Beklarda pret vairākām Viktorijas laika slimībām iesaka laulības dzīvi, jo tā sniedz regulāru seksu. "Jaunavām, kas cieš no īpašām slimībām, piemēram, nimfomānijas, dzemdes epilepsijas, zaļās slimības, jaunavu krampjiem utt., būtu jāprecas pēc iespējas ātrāk,” viņa rakstīja, “jo laulība ir zināms līdzeklis pret šīm sūdzībām."

Cik tad bieži vajag? 

"Seksuālam kontaktam nevajadzētu notikt biežāk kā reizi septiņās vai desmit dienās," ieteica dakteris Viljams Aktons. Ja tas šķiet neapmierinoši, Aktonam ir risinājums: "Kad manu viedokli jautā pacienti, kuru dabiskās vēlmes ir izteikti stipras, es iesaku tiem, kas vēlas kontrolēt savas kaislības, to darīt divreiz tajā pašā naktī."

Foto: shutterstock.com

Pirms un pēc ēšanas nenodarboties ar seksu!

Vai māte tev teica, ka pēc ēšanas jānogaida pusstunda, iekams dodies sportot? Droši vien. Bet vai viņa, tāpat kā doktors Džeferis un Nikolsa kungs, teica: „Ir pilnībā jāizvairās no dzimumakta tieši pirms vai pēc ēšanas?” Visticamāk nē.

Lietojiet to vai zaudējiet!

"Visi neizmantotie orgāni top mazi un zaudē savas spējas," brīdināja dakteris Orsons Skvīrs Foulers. "Es zinu daudzus veiksmīgus eksperimentus. Turklāt orgānu lietošana un trenēšana palielina to izmērus!"

Vēlies palikt stāvoklī? Tēmē uz orgasmu!

Šim vienmēr pastāvošajam mītam doktors Alfrēds Lūiss Galabins sniedza medicīnisku pierādījumu. “Es pazīstu kādu dāmu, kura apprecējās pirms 20 gadu vecuma,” viņš paziņoja. "Kad viņa bija sasniegusi 40 gadu vecumu, viņa pirmo un vienīgo reizi mūžā piedzīvoja orgasmu dzimumakta laikā, un kopš tās dienas viņa datēja savu pirmo un vienīgo grūtniecību."

Pēc ārzemju preses materiāliem interneta vidē. 

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu