"Getliņi eko" atvēlēs 42 tūkstošus eiro smaku monitoringa sistēmai (1)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Atkritumu poligons "Getliņi".
Atkritumu poligons "Getliņi". Foto: Edijs Pālens/LETA

Atkritumu poligona "Getliņi" apsaimniekotājs SIA "Getliņi eko" izsludinājis konkursu smaku monitoringa sistēmas uzturēšanai un novērojumu izvērtēšanai 42 000 eiro vērtībā, liecina Elektronisko iepirkumu sistēmā publiskotā informācija.

Atbilstoši iepirkuma tehniskajai specifikācijai pretendentam būs jānodrošina divu smaku monitoringa iekārtu un vienas meteoroloģiskās stacijas uzturēšana, kas ietver gan sistēmas apkopi, mērījumu datu pārraidi, sensoru maiņu, kalibrēšanu un nepieciešamības gadījumā pārvietošanu, gan arī remontdarbus.

Tāpat pretendentam būs jānodrošina monitoringa platforma nepārtrauktai piekļuvei monitoringa sistēmas mērījumu datiem tiešsaistē, platformas uzturēšana, datu glabāšana.

Pretendentam būs arī jāsagatavo smaku novērojumu rezultātu izvērtējums reizi pusgadā.

Līgums tiks slēgts uz diviem gadiem.

Iepirkumā pretendenti aicināti iesniegt piedāvājumus līdz 2023.gada 30.novembra plkst.10.

Jau ziņots, ka "Getliņi eko" šogad deviņos mēnešos strādāja ar 36,602 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 3,3% mazāk nekā attiecīgajā periodā pērn, vienlaikus uzņēmuma peļņa saruka 4,2 reizes un bija 1,475 miljoni eiro.

Uzņēmums reģistrēts 1997.gada novembrī, un tā pamatkapitāls ir 6,009 miljoni eiro. Kompānijas kapitālā 97,7% pieder Rīgas domei, bet 2,3% - Ropažu novada domei.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu