Microsoft Office 2021 Mūža licence Windows par 8,24 €

Godeal24 par 24,24 €
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Godeal24 var kompensēt lielisko piedāvājumu, ko jūs palaidāt garām melnajā piektdienā! Jūs joprojām varat iegūt digitālās atslēgas Office Suites un Windows, piedaloties Godeal24 Cyber Week piedāvājumos.

Jaunāko Office produktivitātes komplektu - Office 2021 Pro ir izvēlējušies daudzi klienti. Tā plašais funkciju klāsts un Microsoft tehniskais atbalsts viņus pārliecināja! Augstās izmaksas liek jums izvēlēties citas alternatīvas. Godeal24 noņem jūsu rūpes! Office 2021 Pro - 1 PC maksā tikai 24,24 €! Tā ir zemākā cena visa gada laikā! Iegādājoties Office 2021 5 PC, cenu var samazināt līdz pat 14,85 €/PC. Mac lietotāji var iegādāties Office 2021 Home and Business priekš Mac, kas maksā tikai 42,99 €. Programmatūra, ko aktivizējat, ir vienreizējs pirkums lietošanai uz mūžu! Ir pieejamas arī dažādas operētājsistēmu versijas, piemēram, droša Windows 10 Pro par tikai 8,24 €. Šajā kiberpirmdienā ienirstiet digitālo iespēju pasaulē ar ekskluzīviem augstākās klases programmatūras piedāvājumiem, kas uzlabos jūsu produktivitāti, radošumu un vispārējo digitālo pieredzi. Lieliski piedāvājumi nav mūžīgi! Šī būs pēdējā Godeal24 akcija! Sākas skaitīšana!

Palieliniet produktivitāti ar zemām izmaksām! Ierobežota laika piedāvājums!

Drošāks veids, kā iegūt operētājsistēmas Windows 10 aktivizēšanas atslēgu!

Iegādājieties savu lēto komplektu jau šodien! (Kupona kods: DDA62)

Pārsteidzošie pārdošanas apjomi liks jums nolaist žokli! Absolūti lielisks piedāvājums!

Līdz 50% vairāk Windows un Office! (kupona kods: DDA50)

Godeal24 piedāvā arī plašu datorrīku klāstu, tostarp augstas klases spēles, drošības antivīrusu programmatūru, video montāžas programmatūru un dažādas citas lietojumprogrammas un programmas. Jūs varat izmantot neticami izdevīgus piedāvājumus par labi zināmu programmatūru, piemēram, Ashampoo PDF Pro 3 vai IObit Driver Booster 9 Pro.

Praktiska programmatūra datora rīkiem:

Kāpēc izvēlēties Godeal24?

- Ietaupiet naudu: varat iegādāties jebkuru Windows vai Office versiju! Jūs saņemat arī visus jaunākos Microsoft programmatūras un drošības atjauninājumus.

- Licences likumība: Jūs lejupielādējat programmatūru tieši no Microsoft oficiālās vietnes un pēc tam aktivizējat to ar aktivizācijas kodu. Produkts ir 100% oriģināls. Godeal24 licences ir likumīgas, un Godeal24 garantē katru pārdoto licenci.

- Klientu atbalsts 24 stundas diennaktī, 7 dienas nedēļā, 7 dienas nedēļā, 7 dienas nedēļā, 7 dienas nedēļā, 7 dienas nedēļā: Iegādājoties jebkuru Godeal24 programmatūras pakotni, jums ir tiesības saņemt klientu atbalsta pakalpojumus, ja rodas problēmas ar šo pakotņu instalēšanu vai lietošanu. Un Godeal24 nodrošina pēcpārdošanas apkalpošanu visu mūžu!

Sazinieties ar mums pa e-pastu: service@godeal24.com

Lai samaksātu, dodieties uz maksājumu lapu, turpiniet kā viesis (vai izveidojiet kontu) un pēc tam aizpildiet savu norēķinu informāciju. Izvēlieties CWALLETCO, noklikšķiniet uz Turpināt, Veikt pasūtījumu un, ja nepieciešams, kā maksājuma metodi izvēlieties PayPal.

CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu