Svētdien notiks Nacionālās apvienības ikgadējais kongress

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Nacionālās apvienības (NA) priekšsēdētājs Raivis Dzintars piedalās NA ikgadējā kongresā, kurā spriež par partijas tuvākajiem mērķiem un prioritātēm, kā arī tiks vēlēts partijas priekšsēdētājs, valdes locekļi un komisiju pārstāvji.
Nacionālās apvienības (NA) priekšsēdētājs Raivis Dzintars piedalās NA ikgadējā kongresā, kurā spriež par partijas tuvākajiem mērķiem un prioritātēm, kā arī tiks vēlēts partijas priekšsēdētājs, valdes locekļi un komisiju pārstāvji. Foto: Edijs Pālens/LETA

Šodien notiks opozīcijā esošās Nacionālās apvienības (NA) ikgadējais kongress, informēja apvienības preses pārstāve Laima Melkina.

Kongresā tiks ievēlēta partijas valde un tās priekšsēdētājs, kā arī tiks atklāts kandidātu saraksts Eiropas Parlamenta vēlēšanām. Uz partijas vadītāja amatu kandidē Saeimas frakcijas un esošais partijas priekšsēdētājs Raivis Dzintars.

Kongress norisināsies plkst.14 Mežaparka Lielās estrādes Kokaru zālē, Rīgā, Ostas prospektā 11.

Ar uzrunām uzstāsies Dzintars, Roberts Zīle, Ināra Mūrniece, Rihards Kols un Jānis Dombrava.

Kā norāda apvienība, šogad NA kongresa vadmotīvs ir "Nacionālo interešu sardzē", tā uzsverot nemainīgu iestāšanos par Latvijas interesēm, tostarp kontekstā ar nākamgad gaidāmajām Eiropas Parlamenta vēlēšanām.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu