Ar Covid-19 vakcīnām saistītu tēriņu dēļ pārdalīti divi miljoni eiro

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Farmācijas uzņēmumu "Pfizer" un "BioNTech" ražotās vakcīnas "Comirnaty" pret Covid-19 Talsu sporta nama vakcinācijas punktā.
Farmācijas uzņēmumu "Pfizer" un "BioNTech" ražotās vakcīnas "Comirnaty" pret Covid-19 Talsu sporta nama vakcinācijas punktā. Foto: Paula Čurkste/LETA

Valdība otrdien atbalstīja Veselības ministrijas (VM) sagatavoto rīkojuma projektu, kas paredz atbalstīt apropriācijas pārdali 2,049 miljonu eiro apmērā, lai segtu izdevumus, kas radušies saistībā kas radušies saistībā ar Covid-19 infekcijas uzliesmojumu un tā seku novēršanu.

Rīkojums paredz atbalstīt apropriācijas pārdali no gadskārtējā valsts budžeta izpildes procesā pārdalāmā finansējuma programmas "Finansējums veselības jomas pasākumiem Covid-19 infekcijas izplatības ierobežošanai".

Finansējumu 2,049 miljonu eiro apmērā plānots pārdalīt uz budžeta apakšprogrammu "Centralizēta medikamentu un materiālu iegāde" par Covid-19 vakcīnu iegādi, uzglabāšanu, loģistiku un vakcīnu iznīcināšanu, bet 1 366 eiro uz budžeta apakšprogrammu "Pārējo ambulatoro veselības aprūpes pakalpojumu nodrošināšana" par Covid-19 vakcīnu ievadi no 2023.gada 1.jūlija līdz 2023.gada 30.septembrim.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu