"IKEA" Liepājā atvērs Plānošanas un preču pasūtīšanas vietu; meklē darbiniekus

TVNET | FINANCENET
CopyLinkedIn Draugiem X
"IKEA" izkārtne.
"IKEA" izkārtne. Foto: Publicitātes foto/IKEA

Mēbeļu un interjera preču tirgotājs "IKEA" nākamā gada vasarā Liepājā atvērs Plānošanas un preču pasūtīšanas vietu un jau veic darbinieku atlasi, ziņu mediju TVNET informēja uzņēmumā. 

Jaunā Plānošanas un preču pasūtīšanas vieta atradīsies Liepājā, Ezermalas ielā. "IKEA Liepāja" aizņems aptuveni 1000 kvadrātmetru plašas telpas jau esošā ēkā.

Uzņēmumā skaidro, ka "IKEA" plānošanas un preču pasūtīšanas vietas mērķis ir nodrošināt atbalstu "IKEA" mēbeļu sistēmu – virtuves iekārtu, mantu glabāšanas mēbeļu, guļamistabas risinājumu u. c. – plānošanā. Vietas apmeklētājiem būs iespēja iepriekš pieteikties uz individuālu plānošanu kopā ar "IKEA" darbinieku, noteiktās vietās plānot mēbeles patstāvīgi, piesaistot darbinieku tikai nepieciešamības gadījumā, kā arī tūlīt pasūtīt izplānoto risinājumu.

Plānošanas un preču pasūtīšanas vietā varēs arī saņemt pasūtījumus no "IKEA" interneta veikala.

Vienlaikus uzņēmumā informē, ka Liepājas komandas komplektēšanas procesu "IKEA" sākusi ar jaunās klientu apkalpošanas vietas vadītāja vakances izsludināšanu, bet tieši šobrīd "IKEA" meklē loģistikas, pārdošanas un klientu apkalpošanas komandu vadītājus. Nākamā gada sākumā atlase turpināsies pārējās vakancēs.

"IKEA 2024. gada vasarā atvērs jaunu plānošanas un preču pasūtīšanas vietu Liepājā. Mēs jau tagad esam sākuši vadītāju atlasi šai klientu apkalpošanas vietai. Mūsu mērķis ir dot topošajiem darbiniekiem pietiekami daudz laika apmācībai, komandas izveidei un "IKEA" nepieciešamo zināšanu un pieredzes iegūšanai," stāsta "IKEA" Cilvēkresursu un uzņēmuma kultūras nodaļas vadītāja Līga Konrade.

"IKEA" ir Zviedrijā dibināts mājokļa labiekārtošanas preču mazumtirdzniecības uzņēmums. Šogad tas nosvinēja jau 80 gadu jubileju, bet Baltijas tirgū ienāca 2013. gadā, kad tika atvērts veikals Viļņā. "IKEA" Baltijas valstīs pārvalda "Miklatorg Group", kas ir "IKEA" franšīzes ņēmējs Baltijas valstīs un Islandē. Šobrīd "IKEA" ir vairāk nekā 460 veikalu visā pasaulē.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu