"IKEA" sākusi darbinieku atlasi filiālei Liepājā

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Marlon Trottmann/Shutterstock

Mēbeļu tirgotājs "IKEA" sācis darbinieku atlasi plānošanas un preču pasūtīšanas vietai Liepājā, kuru plānots atvērt nākamā gada vasarā, informē kompānija.

Patlaban uzņēmums meklē loģistikas, pārdošanas un klientu apkalpošanas komandu vadītājus. Nākamā gada sākumā atlase turpināsies pārējās vakancēs.

Jau ziņots, ka "IKEA" 2024.gada vasarā plāno atvērt klientu apkalpošanas centru Liepājā.

Liepājā "IKEA" filiāle strādās kā plānošanas un preču pasūtīšanas centrs, lai klientiem palīdzētu plānot, pasūtīt un saņemt individuāliem mērījumiem, vajadzībām un vēlmēm pielāgotus telpu iekārtojuma risinājumus.

Paredzēts, ka "IKEA" plānošanas un preču pasūtīšanas centra platība Liepājā būs 1000 kvadrātmetru. Klientu apkalpošanas vieta atradīsies Ezermalas ielā.

Investīcijas centra izveidē "IKEA" nenorāda.

"IKEA" pārvaldītājs Latvijā ir SIA "Paul Mason Properties". Kompānija finanšu gadā, kas ilga no 2021.gada 1.septembra līdz 2022.gada 31.augustam, strādāja ar 108,933 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 11,6% vairāk nekā gadu iepriekš, vienlaikus kompānijas peļņa pieauga gandrīz 2,7 reizes - līdz 17,457 miljoniem eiro. Jaunākie finanšu dati nav publiskoti.

Kompānija "Paul Mason Properties" Latvijā reģistrēta 2015.gadā, un tās pamatkapitāls ir 20 000 eiro, liecina informācija "Firmas.lv". "Paul Mason Properties" pieder Nīderlandē reģistrētajam "FE Corporation".

Kompānija "IKEA" izveidota 1943.gadā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu