Jelgavas slimnīcā dažas minūtes pēc pusnakts piedzimis puisītis; 1. janvārī Daugavpilī pasaulē nākuši dvīnīši

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Shutterstock

Jelgavas slimnīcā piecas minūtes pēc jaunā gada iestāšanās piedzimis puika, informēja slimnīcas Dzemdību un ginekoloģijas nodaļas vadītāja Oksana Slobodjana.

Pēc slimnīcas pārstāves vēstītā, šis zēns ir pirmais bērns ģimenē. Jaundzimušā svars ir 3,05 kilogrami, bet garums - 51 centimetrs.

Savukārt plkst.3.02 tajā pašā slimnīcā piedzimusi meitene, kura ir ceturtais bērns ģimenē, un viņas svars ir 3,8 kilogrami.

Rīgas Dzemdību namā šogad pirmie trīs piedzimušie bērniņi ir puikas, informēja iestādē. Pirmais puika - Toms - piedzimis plkst.1.05, viņš ir 48 centimetrus garš un 2,8 kilogramus smags. Toms saviem vecākiem ir pirmdzimtais. Otrais šogad Rīgas Dzemdību namā pasaulē nākušais zēns, kuru sauks par Matveju, piedzimis plkst.1.31, viņš ir 2,91 kilogramus smags un 50 centimetrus garš. Savukārt trešais zēns piedzimis plkst.7.51, viņš ir 54 centimetrus garš un 4,6 kilogramus smags, un šo jauno cilvēku sauks Daniils.

Daugavpils slimnīcā plkst.1.28 piedzimis 3,5 kilogramus smags zēns, kas šai ģimenē ir trešais bērniņš, informēja iestādes Dzemdību nodaļas vadītāja Diāna Pustovoitova.

Savukārt vēlāk, Jaunā gada rītā ap plkst.10, Daugavpilī piedzimuši arī dvīņi - 2,69 kilogramus smaga meitenīte un 2,58 kilogramus smags puika.

Jūrmalas slimnīcā un Rīgas Stradiņa slimnīcā Jaungada naktī bērni nav dzimuši.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu