Skatoties uz iepriekšējo gadu mobilo ierīču prezentācijām, jau šķita, ka “ko gan vēl varētu iekļaut viedtālruņos, jo nekas jau vairs nepārsteidz”. Daļa lielāko kompāniju flagmaņu katru gadu, šķita, nomainīja savam modelim cipariņu, pievienoja kādu vizuālu pārmaiņu un viss – jaunais modelis gatavs, lai gan pēc specifikācijām varēja šķist, ka tas ir tāds kā “copy-paste” variants no iepriekšējā gada.

Trešdienas vakarā dienasgaismu oficiāli ir ieraudzījis Dienvidkorejas tehnoloģiju giganta “Samsung” lolojums – jaunākā “Galaxy S” viedtālruņu sērija – S24, S24+ un S24 Ultra. Iepriekš dažādos tehnoloģiju portālos jau bija lasāmas baumas, ka “Samsung” atteiksies no viedtālruņu ražošanas vispār, dodot priekšroku sava Mākslīgā intelekta modeļa (MI) attīstīšanai. Tā nav taisnība, jo viedtālruņi būs, un tajos MI būs galvenās lomas atveidotājs.

“Jaunas ēras sākums,” tā “Samsung” prezentācijā sacīja kompānijas pārstāvji, norādot, ka tieši MI ir bijis tāds kā iztrūkstošais puzles gabaliņš viedtālruņu tālākā attīstībā.

“Izlaižot “Samsung Galaxy S24” sērijas ierīces, kā pirmie iesoļojam nākamajā mobilo ierīču inovāciju dekādē, kas lielākoties būs saistīta ar mākslīgā intelekta tehnoloģiju straujo izaugsmi un adaptēšanu. Mēs sagaidām, ka “Galaxy AI” funkcijas, kas padara S24 sērijas viedtālruņus tik unikālus, mainīs un paplašinās to, kā ikdienā izmantojam viedierīces,” uzsver “Samsung MX” produktu un mārketinga nodaļas vadītājs Baltijā Jurijs Bušmaks.

MI funkcijas ir viens faktors, taču vērts pievērst uzmanību arī veiktspējai, kamerām un dizainam. Arī pirmais iespaids ir tāds, ka “viedtālrunis beidzot tik tiešām ir patiesi vieds”. Bet nu – par visu pēc kārtas!

Komentāri (6)CopyLinkedIn Draugiem X