Jaunais elektrovilciens pie Ogres meža "noplīst" un pamatīgi aizkavē aiz tā braucošo "zilupieti" (13)

CopyLinkedIn Draugiem X
Ektrovilciens "Vivi" ziemā.
Ektrovilciens "Vivi" ziemā. Foto: Evija Trifanova/LETA

AS "Pasažieru vilciens" (PV) elektrovilciens maršrutā "Zilupe-Rīga" brauc ar 107 minūšu nokavēšanos, jo tam priekšā esošais jaunais "Škoda Vagonka" vilciens pie Ogres meža piedzīvojis tehnisku kļūmi, informē PV.

"Škoda Vagonka" vilciens tehniskas problēmas piedzīvojis pirms stacijas "Ogre", pie Ogres meža. PV apstiprina, ka satiksmes kavējumu izraisījušais vilciens ir evakuēts un aiz tā esošais vilciens turpina ceļu maršrutā ar 107 minūšu nokavēšanos.

Portāla "Apollo.lv" lasītājs liecina, ka maršrutā "Rīga-Zilupe" braucošais vilciens pie Ogres meža stāvējis vairāk nekā stundu. 

Lasītājs stāsta, ka sākumā vilciena konduktore nav spējusi precizēt gaidīšanas laiku, taču pēc pusstundas norādījusi, ka, iespējams, būs jāgaida vēl aptuveni stundu. 

Saskaņā ar lasītāja sniegto informāciju vilciens braucis atpakaļ līdz stacijai "Skrīveri" ar nodomu atrast apbraukšanas maršrutu, taču tehniskās kļūmes dēļ lēnā tempā devies uz staciju "Lielvārde". No Lielvārdes vilciens uzņēmis normālu ātrumu līdz Rīgai.

Jau ziņots, ka pirmdienas vakarā kavējas pasažieru vilcieni gandrīz visās līnijās.

Paziņojumi AS "Pasažieru vilciens" mājaslapā liecina, ka kavējas vilcienu reisi visās dzelzceļa līnijās, izņemot līniju, kas savieno Rīgu un Valku.

Vilcienu kavējumu dēļ Rīgas Centrālajā dzelzceļa stacijā pasažieri ir neapmierināti un daudzi meklē citus veidus, kā nokļūt galamērķī.

AS "Pasažieru vilciens" aģentūru LETA informēja, ka vilcienu kustība notiek, taču atsevišķos gadījumos tā notiek ar kavējumiem.

Kavējumu iemesli esot dažādi - dažās līnijās ir aizliedzošais luksofora signāls, kāds vilciens viensliežu līnijas posmā ir gaidījis, lai palaistu garām pretimnākošo vilcienu, un, visiem šiem apstākļiem sasummējoties, veidojas kavējumi.

Ap plkst.20 informācija PV mājaslapā liecina, ka kavējas vai ir atcelti 14 vilcienu reisi.

Komentāri (13)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu