Drošības dienests izvērtēs videomateriālu, kurā divi vīrieši no Latvijas iebrukuma gadījumā sola sadarboties ar Krieviju (3)

CopyLinkedIn Draugiem X
Valsts drošības dienests. Ilustratīvs attēls.
Valsts drošības dienests. Ilustratīvs attēls. Foto: Valsts drošības dienests

Portāls "Apollo.lv" šonedēļ vēstīja, ka internetā izplatījies video, kurā divi vīrieši no Rīgas jūsmo par kara noziedznieku Vladimiru Putinu un sola sadarboties ar Krieviju, gadījumā, ja tā iebruktu Latvijā. Nu zināms, ka par šo situāciju ir informēts arī Valsts drošības dienests (VDD), kurš to vērtē atbilstoši savai kompetencei.   

Uz "Apollo.lv" jautājumiem dienestā atbildēja, ka VDD minētā situācija ir zināma, un dienests to vērtē atbilstoši savai kompetencei, atturoties no plašākiem komentāriem. 

Kā ziņots, internetā sašutumu izraisījis video, kur divi prokremliski noskaņoti vīrieši no Rīgas - Filips Starotoņenkovs un Deniss Plaunovs - videotērzēšanas vietnē, kur pēc nejaušības principa vari nonākt aci pret aci ar svešinieku, sarunas laikā pauduši atbalstu Putinam un Krievijai. Negaidot, ka saruna tiks publicēta plašākai publikai, viņi nekautrējās paust savus prokremliskos uzskatus un atklāt arī personīgu informāciju. 

Vairāk lasi šeit

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu