VIDEO Spraiga pakaļdzīšanās Bauskas pusē. Dzērājšofera ķeršana beidzas ar sadauzītu policijas busiņu (9)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Aizvadītajā nedēļas nogalē Bauskas pusē pamatīgi sadauzīts vietējās pašvaldības policijas busiņš, portālu TVNET informēja "Sadursme".

"Sadursme", kas apkopo aculiecinieku sniegto informāciju, norādīja, ka Bauskas pašvaldības policija piektdien, 2. februārī, it kā esot dzinusies pakaļ dzērājšoferim.

Video kadros redzams, ka no ceļa braucamās daļas nobraucis policijas busiņš, kas arī ir pamatīgi sadauzīts. Ievērojami tālāk no ceļa braucamās daļas pļavā atrodas uz sāniem apgāzusies automašīna.

Portāls TVNET sazinājās gan ar Valsts policiju, gan Bauskas pašvaldības policiju, lai skaidrotu detalizētus notikušā apstākļus.

Valsts policija informēja, ka 2024. gada 2. februārī īsi pirms pulksten 15.00 Bauskas novadā, Gailīšu pagastā kāds 1986. gadā dzimis vīrietis vadīja automašīnu "Volvo", būdams 1,86 promiļu lielā alkohola reibumā.

Bauskas novada Pašvaldības policijas amatpersonas aicināja transportlīdzekļa vadītāju apturēt automašīnu, bet vadītājs izvairījās un sāka bēgšanu. Pašvaldības policijas amatpersonas sāka pakaļdzīšanos ar trafarēto "Toyota" markas automašīnu.

Automašīnas "Volvo" vadītājs, veicot pagrieziena manevru ceļa līkumā, netika galā ar transportlīdzekļa vadību, kā dēļ nobrauca no ceļa braucamās daļas un uzbrauca elektrības stabam. Policijas vadītā "Toyota" markas automašīna arī nobrauca no ceļa braucamās daļas un uzbrauca elektrības stabam.

Ceļu satiksmes negadījumā cieta divas personas, kurām tika sniegta medicīniskā palīdzība. Par transportlīdzekļa vadīšanu alkohola reibumā sākts kriminālprocess, savukārt par ceļu satiksmes negadījuma izraisīšanu un nepakļaušanos policijas darbinieka prasībām sākts administratīvā pārkāpuma process

Komentāri (9)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu