"Kodolfašists" Medvedevs atkal draud ar apokalipsi (20)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: AP/Scanpix

Krievijas eksprezidents un pašreizējais Drošības padomes vadītāja vietnieks Dmitrijs Medvedevs nekad nelaiž garām izdevību kādam piedraudēt ar kodolieroču lietošanu – šoreiz viņš šādi reaģējis uz vairāku Eiropas valstu līderu aicinājumiem gatavoties karam ar Krieviju.

Medvedevs šoreiz savus draudus adresējis NATO ietilpstošajām Eiropas valstīm, aicinot tās baidīties no “apokalipses”, ko nesīšot Krievijas raķetes.

“Sunaks, Šolcs, Makrons, Norvēģijas, Somijas, Polijas un citu NATO valstu priekšnieki runā, ka “mums jābūt gataviem karam ar Krieviju”,” savā “Telegram” kanālā raksta Medvedevs, norādot, ka gadījumā, ja šāds karš notikšot, tajā netiks lietoti konvencionālie ieroči, bet gan kodolieroči.

Medvedevs uzsver, ka Krievijai nebūšot citas izvēles, kā vien lietot kodolieročus.

“Mūsu valsts teritoriālās neaizskaramības aizstāvēšanai tiks izmantotas ballistiskās un spārnotās raķetes ar īpašām kaujas galviņām,” raksta Medvedevs.

“Tā arī ir tā slavenā apokalipse. Beigas visam,” viņš piebilst.

Medvedevs regulāri draud gan tāpat, gan ar kodolieročiem gan Ukrainai, kā arī gan Rietumiem kopumā, gan atsevišķām rietumvalstīm, gan atsevišķu valstu amatpersonām.

Kopš Krievijas pilna apjoma iebrukuma Ukrainā pirms gandrīz diviem gadiem, Medvedevs ar kodolieročiem draudējis jau vairāk nekā 50 reizes.

Komentāri (20)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu