VP un CSDD reidā Zemgalē konstatē virkni pārkāpēju. Trīs auto noņem numura zīmes

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Valsts policija

Šī gada 7. un 8. februārī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes teritorijā tika veikti reidi satiksmes uzraudzības jomā kopā ar Ceļu satiksmes un drošības direkcijas darbiniekiem. Kopumā pārbaudīti 417 transportlīdzekļi un konstatēti 30 pārkāpumi, tāpat anulētas septiņas tehniskās apskates, kā arī trīs transportlīdzekļiem noņemtas valsts numurzīmes.

Trešdien Dienvidzemgales iecirkņa amatpersonas kopā ar CSDD darbiniekiem veica reidu Bauskā, savukārt ceturtdien Austrumzemgales iecirkņa amatpersonas kopā ar CSDD darbiniekiem veica reidu satiksmes uzraudzības jomā Jēkabpilī.

Bauskā reida laikā no pulksten 10.00 līdz 17.00 tika pārbaudīti 183 transportlīdzekļi un Jēkabpilī no pulksten 10.00 līdz 19.00 tika pārbaudīti 234 transportlīdzekļi.

Kopumā reidos konstatēti 30 pārkāpumi, no kuriem 13 Bauskā un 17 Jēkabpilī. Pārkāpumi konstatēti par telefona lietošanu transportlīdzekļa vadīšanas laikā, drošības jostu nelietošanu, neesošu OCTA polisi, neatbilstošu riepu protektora dziļumu, neatbilstošu logu tonējumu, kā arī par bērnu sēdeklīša nelietošanu.

Tāpat, reidu laikā CSDD darbinieki kopumā trīs automašīnām noņēma valsts numurzīmes un 7 automašīnām anulēja tehniskās apskates.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu