Aizsūti neķītru ziņu, spīdzini orgasmu, tēlo svešinieku. Piecas karstas idejas tavai Valentīna dienas naktij!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: shutterstock.com

Laiks kliedēt garlaicību attiecībās un guļamistabā! Rosinām ieviest jaunas vēsmas jūsu tuvībā, zemāk jūs iepazīstināsim ar pāris labām idejām!

Uzraksti neķītru mīlestības vēstuli!

Protams, tu vari iegādāties veikalā banālu kartīti ar sirsniņu. Vai arī - piešķirt savai priekšspēlei literāru pavērsienu, uzrakstot pirms randiņa mīlestības vēstuli. Un dari to jo neķītrāk, jo labāk. Tā ir sen zināma patiesība, ka ikvienam no mums patīk, ja viņiem atgādina, cik viņi ir mīlēti un iekārojami. Saki atklāti, vai tevi neuzbudina, ja izlasi ar tava mīļotā vai mīļotās roku uzrakstītu: "Es tevi gribu..." ​

Pirmā reize...

... jā, tas bija sen - teiksi, bet pirmā reize var būt jebkāda. Pirmā reize aiziet uz vēl nezināmu restorānu, pirmā reize izjāt kopā ar zirgu, pirmā reize karstai salsas nodarbībai, pirmā reize skūpstam visaugstākajā pilsētas objektā vai... pirmā reize seksa veikalā, izvēloties mantiņu vakara spēlēm, pirmā reize "beigt" tumsā kinoteātra pēdējā rindā, pirmā reize kopīga seksa video uzņemšanai, pirmā reize rotaļām trijatā... Kā redzi, amplitūda ir gana plaša - tev tikai atliek izvēlēties, kāda tā būs!

Orgasma spīdzināšana jeb bremzēšana!

Jā, patiešām, seksa tehnikā pastāv termins "bremzēt", "spīdzināt" jeb "atlikt" orgasmu.  Droši paeksperimentējiet ar mīlas rotaļas beigām. Kā tas notiek? Jūs abi tuvojaties orgasmam, kad kāds pēkšņi apstājas, lai pēc tam piešķiltu dzirksteli dubultīgi! Kad tiek ievērota neliela pauze, atsāc stimulēt partneri, līdz atkal bauda virzās "kalnā", un atkal to nopauzējiet. Seksam, tāpat kā mūsu sirdij, ir jābūt savai kardiogrammai. Kaisles līkne iet augšup, tad tā apstājas, mazliet atslābst un pēc laika atkal turpina kāpt. Šādi neilgi atslābumi vai pauzītes tikai uzkurina abus partnerus, un galarezultātā būs orgasma sprādziens. Garantēts, ka beidzamā reize būs trīs reizes izjustāka nekā ja tas notiktu jau ar pirmo reizi! Kas gan ir Valentīna diena bez nelielas orgasma spīdzināšanas? 

Lomu spēles vienmēr ir laba ideja

Ieplānojiet tikšanos bārā vai savā virtuvē, kur iepazīstieties ar savu "otro pusīti". Iedzeriet, koķetējiet ar savām jaunajām personībām. Stāstiet, ar ko nodarbojaties, cik neķītrs esat domās. Iespējas ir bezgalīgas! Tad to aiznesiet uz guļamistabu un beidziet savu lomu spēles fantāziju... Sekss ar svešinieku pilnībā atslābina un atbrīvo no saistībām. Vīrietis šajā gadījumā varētu savai sievietei palīdzēt atbrīvoties un parādīt, ka viņa drīkst izpausties seksā tā, kā viņai gribas.

Izmēģiniet vieglu BDSM

Te nav domāts, ka jāizmēģina visas 50 nokrāsas, tomēr pāris noteikti ir vērts izmēģināt. Pēc sarunām ar partneri (un piekrišanas saņemšanas) lietojiet roku dzelžus vai vienkārši aizsieniet acis un paspēlējieties ar BDSM jaudas dinamiku. Patiesībā te slēpjas psiholoģisks iemesls - mēs ļoti daudz "dzīvojam galvā" un visu laiku domājam par darbu, projektiem, problēmām, neatrisinātiem jautājumiem, un aizmirstam par ķermeni, par ķermeņa signāliem, vajadzībām, un dažreiz tas traucē arī mūsu baudai. Saistīšana spēj palīdzēt! 

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu