Pirmdienas horoskops: 4. marts

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Unsplash

Horoskops pirmdienai, 4. martam.

AUNS

Šodien grūti iekustēties darbiem, un mazliet tāds kā spēku apsīkums. Varbūt kaut kas jāmaina dienu ritmā, vajag kādas sportiskas nodarbes tonusam un pavasara vitamīnu devu.

VĒRSIS

Netraucies ar galvu mūrī, tā vēl noderēs. Zvaigznes pārbauda tavu pacietību, un panākumu atslēga slēpjas elastībā. Esi gatavs uzklausīt atšķirīgus viedokļus.

DVĪŅI

Pie tevis var nonākt kāda šķietami būtiska informācija. Taču vajag to rūpīgi pārbaudīt, jo pastāv iespējamība, ka viss nav tā, kā tiek pasniegts. Nestāsti tālāk.

VĒZIS

Darbā īpaši panākumi nav gaidāmi, bet ir labs laiks mācībām. Ieskaties kurus un semināru piedāvājumā, lasi, meklē informāciju tīmeklī. Atradīsi ko tādu, kas jau tuvākajā laikā noderēs.

LAUVA

Labvēlīgs laiks jauniem projektiem vai darba maiņai. Tāpat arī vari kārtot darīšanas iestādēs vai bankās. Daudzos jautājumos labs palīgs būs intuīcija.

JAUNAVA

Gribēsi darīt vairākus darbus vienlaikus, labot citu kļūmes, un iesaistīties tādu jautājumu risināšanā, kas uz tevi nemaz neattiecas. Un pēc tam lielais izbrīns: kur tas laiks palika?

SVARI

Ja vajag, uzņemties papildus pienākumus un atrisināt kādas sarežģītas situācijas, izrādi iniciatīvu – tas būs vēl viens bonusiņš tavai profesionāļa reputācijai.

SKORPIONS

Ir vērts ieskatīties darba sludinājumos, izvērtēt līdzšinējo sadarbību un būt atvērtam jauniem piedāvājumiem. Izskati dažādus variantus, arī tad, ja sākumā kāds no tiem nešķiet saistošs.

STRĒLNIEKS

Dinamiska diena. Notikumu virpulī radīsies jaunas idejas, turklāt tādas, ar ko iespējams labi nopelnīt. Vienīgi vajadzētu visu noformēt juridiski korekti.

MEŽĀZIS

Interesantas idejas. Tev allaž ļoti svarīga bijusi stabilitāte un prognozējamība, tāpēc darbojies ierastajā lauciņā, bet atrodi jaunu pieeju sen zināmajiem darbiem.

ŪDENSVĪRS

Jābūt modram attiecībā uz finansēm. Ja uzņemies papildus pienākumus, tad jārunā par samaksu. Vai arī jāpievēršas privātajam biznesam. Darbošanās pašam savā labā nesīs lielākus augļus.

ZIVIS

Ar atvērtību un pozitīvismu atradīsi ceļu uz cilvēku sirdīm un iegūsi domubiedrus. Sekmīgs darbs komandā, kur cits citu saprot no pus vārda. Novērtē to.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu