Zodiaka zīmju vīrieši, kuri kā magnēti pievelk sievietes

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: shutterstock.com

Astrologi nosauc Zodiaka zīmju vīriešus, kuri kā magnēts pievelk daiļā dzimuma pārstāves.

Dvīņi

Dvīņi augstu vērtē brīvību. Šarms, sabiedriskums un izsmalcināts humors – tas viss piesaista sievietes. Dvīņu vīriešiem nav pārāk jācenšas, lai piesaistītu sieviešu uzmanību. Tādiem, kādi viņi ir, Dvīņu vīriešiem tiek pievērsta pastiprināta uzmanība. Šī iemesla dēļ viņi viegli var atrast sānsoļus.

Svari

Svari ir ideāli dzīvesbiedri, kas cenšas iepriecināt savu otro pusīti. Viņi ir gatavi piekāpties, baudīt romantiku, kā arī prot lasīt mīļotās domas un vēlmes. Viņu diplomātija sievietēm ir kā mīkla, kas ļoti piesaista. Svariem ir iedzimta harisma. 

Strēlnieks

Strēlniekiem raksturīga harisma, šarms un laba humora izjūta. Viņi vienmēr gatavi mesties piedzīvojumos, un tieši šī īpašība sākotnēji piesaista sievietes. Kad gaismā nāk viņu nestabilitāte, sievietes var nobīties saistīt savu likteni ar Strēlniekiem.

Zivis

Vīrieši Zivis reizēm ir pārlieku dāsni ne tikai finansiāli, bet arī emocionāli. Zivis ir gatavas pilnībā atdot sevi savai otrajai pusītei. Viņi ir lieli romantiķi, viņi vienmēr cenšas pārsteigt un sarīkot pārsteigumus savai mīļotajai.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu