Svētdienas horoskops: 10. marts

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops svētdienai, 10. martam.

AUNS

Pirmajā vietā privātā dzīve un sirdslietas, būs saskaņa un aizraujoša kopā būšana. Spēcīgi darbosies intuīcija - laba izpratne par situācijām un cilvēku rīcības motīviem.

VĒRSIS

Ja esi ar kādu kopā, tad ļoti iespējams, ka ieraudzīsi otrā jaunas rakstura šķautnes. Lieliska diena romantiskā divvientulībā. Brīvajiem ļaudīm simpātijas un, kas zina, ko sola likteņa līkloči.

DVĪŅI

Svarīga privātā dzīve, kurā iespējamas pārmaiņas, taču jāsargās no pārsteidzības. Šo dienu vislabāk pavadīt rāmi, gremdējoties apcerēs un apdomājot būtisko.

VĒZIS

Harmonijas meklējumi. Vēlēsies, lai līdzās cilvēks, ar ko saprasties no pus vārda vai kopā paklusēt, esot uz viena viļņa. Ir visas iespējas ar mīļoto šo noskaņu panākt.

LAUVA

Prieku sagādās izklaides pasākumi kopā ar radiem, draugiem vai interešu biedriem, kā arī sportiskas aktivitātes. Brīvajiem ļaudīm dzīve var uzdāvāt interesantu iepazīšanos.

JAUNAVA

Mājās daudz darāmā un pirms jaunās darba nedēļas nemaz nav laika atpūtai. Rūpēsies par visu un visiem, un radiņi šo nesavtību ļoti novērtēs un būs no sirds pateicīgi.

SVARI

Sirsnīgas sarunas un mākslas pasākumu baudīšana, kāds izbrauciens vai ekskursija. Tie ir tādi mazi, it kā nenozīmīgi sīkumi, kas rada iedvesmojošas emocijas un spodrina attiecības.

SKORPIONS

Viens skats, viegls smaids, pārmīti daži vārdi, un tu saproti, ka esi saticis dvēseles radinieku... Kāda neparasta un tikšanās dzīvi var pārvērst burvīgā pasakā.

STRĒLNIEKS

Lieliska diena saviesīgām sarunām un pasākumiem. Būsi mīļi gaidīts pie radiem vai draugiem. Enerģija dzirkstīs, un tu ar savu entuziasmu aizrausi līdzcilvēkus.

MEŽĀZIS

Paredzami dažādi mājas darbi, tomēr tie nav galvenais. Ģimenes cilvēkiem vēlams kopā kaut kur iziet. Jauki brīži divatā, kaislības un mīlestība.

ŪDENSVĪRS

Domīgs noskaņojums. Var rasties vēlme kaut ko dzīvē mainīt, bet pārmaiņas rūpīgi jāizplāno – atceries teicienu: „Kā vējš skrien, kā miets atduras.” Mājas vidē jāgādā par saticību un mieru.

ZIVIS

Sarīkot omulīgu pasākumu draugu lokā. Sarunas par aktualitātēm vai prāta spēles – labi pavadīts laiks. Mājas darbi un sadzīves pienākumi var pagaidīt.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu