Otrdienas horoskops: 12. marts

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Unsplash

Horoskops otrdienai, 12. martam.

AUNS

Vajag apstāties un padomāt par jauniem ceļiem – kur un kā nopelnīt vairāk, turklāt darot to, kas sirdij tīk. Iespējams, kādu hobiju var pārvērst pelnošā biznesā.

VĒRSIS

Varbūt ideju veidā kaut kur zemē mētājas zelta dālderi, kas jāpaceļ. Ir labs laiks peļņai. Kādas vērtīgas idejas var piespēlēt draugi vai kolēģi. Galvenais uzreiz veikt aprēķinus.

DVĪŅI

Daudz emociju un iespējamas situācijas, kad prāts saka ko vienu, bet sirds kaut ko citu. Kam labāk klausīt? Ja izlemjami būtiski jautājumi, tad vissvarīgākais – nedarīt to steigā.

VĒZIS

Piemērots laiks, lai izpētītu darba sludinājumus, rakstītu biznesa projektus, interesētos par sadarbību vai finansējuma iespējām. Gala lēmumu gan vēl nepieņem, jāatrod stabili sadarbības partneri.

LAUVA

Var rasties iespējas iegūt papildu ienākumus, taču izvairies no lieliem tēriņiem. Labāk dzīvot ar principu: cents pie centa, eiro pie eiro. Uzkrājumi rada drošības spilvena sajūtu.

JAUNAVA

Svarīgos darba jautājumos apspriedies ar kolēģiem vai darījumu partneriem. Par atsevišķiem momentiem var nākties padiskutēt, bet strīdos dzimst patiesība.

SVARI

Ja rodas jaunas idejas, tad izstāsti kolēģiem vai darījumu partneriem. Savstarpēji diskutējot, viss veiksies un tava komanda darbosies kā viens vesels.

SKORPIONS

Labs laiks jauniem profesionāliem izaicinājumiem, taču jārunā arī par finanšu aspektiem. Piemērots laiks, lai kārtotu darīšanas iestādēs vai bankās.

STRĒLNIEKS

Daudz notikumu, kas dzīvi padara krāsainu un aizraujoši interesantu. Tikai finanšu jomā esi uzmanīgs, jo peļņas un zaudējumu iespējas patlaban iet roku rokā.

MEŽĀZIS

Esi pirmais pie starta līnijas un gatavojies doties uz priekšu un uzvarēt. Sadarbojies ar kolēģiem un uzklausi citu cilvēku pieredzi, lai sasniegtu kopīgos mērķus.

ŪDENSVĪRS

Atrodi veidu, kā iekustināt radošo potenciālu. Nāc klajā ar jaunām idejām un pieņem izaicinājumus, kas iedvesmo domāt ārpus paradumu robežām. Pievērs uzmanību jaunāko tehnoloģiju tendencēm.

ZIVIS

Īpaši uzmanīgam jābūt tad, ja lemjami finanšu jautājumi. Vajag visu noformēt juridiski korekti. Ja rodas vēlme apgūt kaut ko jaunu, lūkojies uz tehnoloģiju jomu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu