Svētdienas horoskops: 17. marts

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Unsplash

Horoskops svētdienai, 17. martam.

AUNS

Aizved savējos izbraucienā, pasāc kaut ko kopā ar draugiem, izklaidējies, atpūties. Brīvajiem ļaudīm iespējama interesanta tikšanās un var veidoties nopietnas attiecības.

VĒRSIS

Gribēsi mājas mieru, nevis sabiedriskas aktivitātes. Arī virtuālajā vidē ne. Rāmi jāatpūšas un jāsakrāj spēki jaunajai nedēļai, kas solās būt nemierīga.

DVĪŅI

Saorganizē kopā ar mājiniekiem kādus vajadzīgus un sirdij tīkamus saimniecības darbus. Attiecībās jāgādā par stabilitāti un izpratni –runā par svarīgo un proti klausīties otrā.

VĒZIS

Šo dienu velti atpūtai. Izgulies, palasi, paskaties televīziju, pasērfo internetā – tā mierīgi un nesteidzīgi. Pēc tam atkal būs spēks dažādām aktivitātēm.

LAUVA

Nesteidzīgs dienas ritms. Vēlēsies šo un to apdomāt vienatnē. Atrodi tam laiku un palūdz, lai tuvinieki izturas ar izpratni. Tā radīsies labas domas attiecībā uz darbu, biznesu un peļņu.

JAUNAVA

Neiesaisties svešu problēmu risināšanā un viņu privātās dzīves sakārtošanā. Visbiežāk dabū tas, kurš visā jezgā gadās pa vidu. Pavadi dienu, mierīgi atpūšoties.

SVARI

Svarīgas privātās dzīves tēmas. Šajā jomā var nākties kaut ko pārvērtēt un izrunāt. Neļauj vaļu negācijām, tad dzīve dāvās prieka pilnus brīžus.

SKORPIONS

Esi kopā ar savējiem, uzpos māju, ielūdz viesus. Brīvajiem ļaudīm iespējama tikšanās ar jauku cilvēku. Interesantas sarunas un abpusējas simpātijas.

STRĒLNIEKS

Apmeklē izklaides pasākumu. Izejot sabiedrībā satiksi interesantus cilvēkus un labi pavadīsi laiku. Mīlestība sildīs sirdi un var atklāties arī kādas senas simpātijas.

MEŽĀZIS

Ar kārtīga saimnieka skatu pārbaudīsi mājas saimniecību – kur kaut kas sakārtojams, sakopjams, remontējams. Tavs princips – kārtīga plānošana. Jāķeras pie izmaksu aprēķiniem.

ŪDENSVĪRS

Vējš matos, optimisms sirdī – lai arī pie kā tu ķertos, darīsi to ar aizrautību. Pievērsies mīļotajam hobijam, satiecies ar draugiem, izbrauc ar divriteni. Kustībā ir enerģija.

ZIVIS

Ja vēlies pabūt vienatnē, tad savējiem tā arī pasaki. Aizbrauc pie dabas, izstaigājies, dari lietas, kas vairo optimismu. Vajag panākt līdzsvaru starp prātu un emocijām.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu