Beidzot redzēta Velsas princese! Bet vai tā ir īstā Keita? Vai pienāks gals tenkām? (3)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Twitter/Scanpix/ ekrānšāviņš

Šķiet, ka tenku un baumu viesuļvētra sāk rimties, jo nedēļas nogalē beidzot publiski redzēta Velsas princese. Tomēr paralēli arī konspirāciju teorijas turpina attīstīties, jo daļai sabiedrības šķiet, ka šī sieviete tomēr nav Ketrīna.

Smaidīgā Velsas princese kopā ar savu vīru, princi Viljamu redzēta Vindzorā, iepērkoties kādā mazā lauku veikaliņā, kas atrodas netālu no viņu mājām Bērkšīrā.

Pēc izdevumā "The Sun" publicētā foto un  kāda uzņemtā video, kas publicēts TMZ, eksperti komentē, ka princese blakus vīram izskatās "vesela un smaidīga". 

"The Sun" arī vēsta, ka Keita un princis Viljams sestdienas rītā vēroja savus bērnus sportojam, pirms devās uz tirgu. Kāds aculiecinieks laikrakstam teica: "Pēc visām baumām es biju apstulbis, kad viņus tur ieraudzīju. Keita iepirkās kopā ar Viljamu un izskatījās laimīga, un viņa izskatījās labi. Bērni nebija ar viņiem, bet tā ir tik laba zīme, ka viņa bija pietiekami vesela, lai iegrieztos veikalos."

Pēdējā laikā cilvēku prātus visā pasaulē nodarbinājušas spekulācijas saistībā ar Velsas princesi.

Atgādinām, Velsas princese nebija sabiedrībā redzēta kopš decembra, kad arī notika plānotā vēdera operācija. 

Svētdien, 10. martā, Kensingtonas pils publicēja Velsas princeses pirmo oficiālo fotogrāfiju kopš pērnā decembra. Vairākas starptautiskas fotoaģentūras izteica bažas, ka fotogrāfija ir pārveidota. To apstiprināja arī pati Midltone.

Arī šī situācija ar pārveidoto foto turpina radīt spekulācijas par patieso Keitas atrašanās vietu un veselības stāvokli.

Tomēr šo pēdējo liecību publiskā parādīšanās daļā sabiedrības arī raisījusi neticību - vai patiešām tā ir īstā Keita? Kāds viņu sociālajā vidē nosauc par pārāk tievu, kāds izpētījis, ka sievietei, kas ir līdzās princim video, atšķiras ausu forma un ir savādāki vaigu kauli, bet citi cilvēki šim video netic, jo "apkārtējie uz karalisko pāri reaģējot pārāk mierīgi".

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu