Baumu un konspirāciju teoriju virpulī ierautā britu karaliskā ģimene neko oficiāli neziņo par Velsas princeses pazušanu un pēdējo dienu mistiskajiem notikumiem, kas vijas ap populārāko ģimeni Lielbritānijā, - samontēto Mātes dienas ģimenes foto un video, kas uzņemts Vindzoras tirdziņā, kurā tiek apšaubīts pats princeses īstenums. Kamēr gaidām jebkādu skaidrojumu, konspirācijas teorijas turpina vērpties, un viena no tām ir prinča Viljama iespējamais ārlaulības sakars ar kādu Rozu Henberiju. Kas ir šī 39 gadus vecā sieviete, kura, kā uzsver teoriju radītāji, ir potenciāls iemesls nākamā Lielbritānijas troņmantnieka laulības izjukšanai?

Britu karaliskajā ģimenē gadu gaitā ir bijis daudz drāmu, tostarp izteikti skaļi minējumi par troņmantnieka laulības pārkāpumiem. Klīda runas, ka princis Viljams krāpis Ketrīnu ar sievieti vārdā Roza Henberija, kas izrādās sena Velsas princeses uzticamības persona - draudzene. Turklāt augstdzimusi un tuvu stāvoša visai karaliskajai ģimenei.

 Kas ir Viljama iespējamā mīļākā un kāpēc cilvēki domā, ka Viljams ir bijis neuzticīgs sievai, Velsas princesei Ketrīnai, kuru teju dievina visa britu tauta?

Lasi un uzzini...

Komentāri (6)CopyLinkedIn Draugiem X