Sestdienas horoskops: 23. marts

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops sestdienai, 23.. martam.

AUNS

Rosīga un optimisma pilna diena. Dodies sabiedrībā – satiecies ar draugiem, apmeklē izlaides pasākumus. Kādam var rasties klusas simpātijas, kas pamazām pārvēršas nopietnās attiecībās.

VĒRSIS

Ieplāno kādas aktivitātes: pavasara talku, draugu ballīti, gadatirgus vai izklaides pasākuma apmeklējumu. Vajag sabiedrību, vajag, lai apkārt virmo dzīve. Kaut ko var nākties risināt attiecību tēmā.

DVĪŅI

Šodien pirmajā vietā mājas dzīve un attiecības ģimenē. Jāparūpējas par saimniecību, jāpalīdz radiniekiem. Mīļie cilvēki būs iepriecināti, un kopā tas būs dubults prieks.

VĒZIS

Aizbrauc ar ģimeni dabā vai ekskursijā apskatīt interesantus vēstures objektus: pilis, muižas, baznīcas. Paliekot mājās, laiku „apēdīs” saimniecības darbi.

LAUVA

Prieks no ģimeniskiem pasākumiem, savukārt brīvajām sirdīm var uzvirmot kaislības. Šī ir tāda diena, kad dvēselē uzplaukst labestības un mīlestības brīnums.

JAUNAVA

Daudz prieka gūsi no attiecībām – labs laiks romantikai, kaislībām, randiņiem. Iedvesmojoši piedzīvojumi. Jūti kā gaisā virmo pavasaris?

SVARI

Ar smaidu un šarmu iekarosi simpātijas un sirdis. Laiks romantikai un dzīves baudīšanai. Nonāksi pie atziņas, ka apkārt jauki cilvēki un šai dienai daudz košu krāsu.

SKORPIONS

Privātajā dzīvē būtiski notikumi. Sapratīsi, ka līdzās ir lieliski draugi un saprotoši tuvinieki. Brīvajām sirdīm pavasarīgas romantikas laiks.

STRĒLNIEKS

Vislabākā atpūta kopā ar tuviem cilvēkiem. Ģimene ir tas stiprais plecs un atbalsts. Ja patlaban esi viens, tad ir vērts padomāt par nopietnu, stabilu attiecību veidošanu.

MEŽĀZIS

Šodien vēlams darīt to, kas paplašina redzesloku: lasi, sērfo tīmeklī, aizbrauc ekskursija. Privātajā dzīvē paredzami aušīgi piedzīvojumi. Ļaujies pozitīvo notikumu plūsmai.

ŪDENSVĪRS

Palutini savus mīļos un pats sevi ar kādu tīkamu pirkumu vai pusdienām labā restorānā. Sirdslietās domīgs noskaņojums. Ja kas sakrājies uz sirds, par to jārunā.

ZIVIS

Labā kompānijā dodies izbraucienā, sarīko pikniku dabā un izbaudi brīvo vēju sajūtu. Kāda nejauša tikšanās var pārvērsties simpātijās ar tālejošu turpinājumu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu