Otrdienas horoskops: 26. marts

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Unsplash

Horoskops otrdienai, 26. martam.

AUNS

Nedari neko steigā vai emociju iespaidā. Tas attiecas gan uz darba, gan attiecību tēmu – izrunājies ar kolēģiem un arī ar mīļoto cilvēku par to, kas tev liekas svarīgi.

VĒRSIS

Viss jaunais ir labi aizmirsts vecais... Ja kādas idejas vai projekti bijuši noglabāti tālos failos vai atvilktnes dziļumā, tagad tos vajag īstenot. Savām idejām atradīsi atbalstītājus.

DVĪŅI

Izcelsies ar komunikācijas prasmi un intelektu - tie būs tavi vislabākie „instrumenti”, lai pārliecinātu kolēģus vai biznesa partnerus un veidotu ilgtermiņa sadarbību.

VĒZIS

Lai kaut ko būtisku sasniegtu, jāņem iniciatīva savās rokās. Pastāsti ieceres, aizstāvi tās, pierādi un oponē. Strikta nostāja pavērs durvis uz panākumiem.

LAUVA

Iespēja izcelties, parādīt savas vadītāja spējas un radošo potenciālu. Neaprobežojieties ar ierasto un sasniegto – labs laiks, lai izmēģinātu kaut ko jaunu un uzņemtos lielākus izaicinājumus.

JAUNAVA

Galvenais – lietu kārtība, struktūra un loģika. Tava pieredze dos labus rezultātus un kolēģi būs pateicīgi. Kādam var nākt negaidīts karjeras vai biznesa piedāvājums.

SVARI

Izvērtē, kas ir cilvēki, ar kuriem sadarbojies: vai uz viņiem var paļauties, vai ir līdzīgs skatījums uz procesiem un atbildības sajūta. Ja rodas šaubas, tad vajag kaut ko mainīt.

SKORPIONS

Tu zini savu vērtību, un atzinīgs novērtējums nav iemesls, lai atslābtu. Kaut arī šī darba nedēļa īsāka, vajag doties uz priekšu ātrā tempā. Ja pietrūkst kādu zināšanu – ķeries pie mācībām.

STRĒLNIEKS

Labs cilvēks – tā nav profesija. Tā mēdz sacīt, un šajā teicienā ietverta liela patiesība. Profesionālajā jomā esi vērtējošs un prasīgs, nedod nevienam nekādas atlaides.

MEŽĀZIS

Ar sparu pievērsies darba lietām – kolēģi vai sadarbības partneri tavas domas un idejas uztvers jau no pus vārda. Tā ir laba sajūta, kad esi uz viena viļņa un veidojas lieliska komanda.

ŪDENSVĪRS

Laba diena, lai apspriestu jaunus projektus, sarīkotu ar kolēģiem „prāta vētru” un pievērstos finanšu jautājumiem. Kādam iespējami sekmīgi kontakti ar ārzemju partneriem.

ZIVIS

Sekmīgs laiks finanšu jautājumu risināšanai: runā par algas pielikumu vai peļņas sadali, un, ja tev ir prasmes, ar kurām vari nopelnīt papildus, tad liec tās lietā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu