Kurai horoskopa zīmei veiksies visvairāk?

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Unsplash

Astroloģiskā prognoze visām Zodiaka zīmēm no 8. līdz 14. aprīlim.

AUNS

Pavasaris saviļņo emocijas un gribas visu pasauli samīļot, un darīt labus darbus. Kāds viedais teicis, ka mīlēt cilvēci esot daudz vieglāk, nekā palīdzēt kaimiņam. Bet tas gan nebūs par tevi. Ļoti iespējams, ka vajadzēs dot padomu vai izdarīt ko praktiski tuviniekiem vai kolēģiem. Saņemsi pateicību un dzirdēsi labus vārdus. Darbā veiksme un ienākumu palielināšanās. Brīvdienās vari plānot iepirkšanos un iegādāties kaut ko mājas saimniecībai vai dārzam. Labs laiks arī mājas ballītei, dārza svētkiem vai piknikam.

VĒRSIS

Galvā īstens ideju karuselis. Vajag dalīties. Lai arī cik augstas darbaspējas un cik čakls strādātājs tu būtu, visu viens pats nevarēsi realizēt. Bet kāpēc gan laist postā jaunas iespējas un jaunus risinājumus? Atrodi domubiedrus, piesakies augstākam amatam, veido biznesu. Darbojoties vairākos virzienos, būs lielāka atdeve. Protams, nevajag aizmirsta arī izrunāt atlīdzības vai peļņas jautājumus, nosakot savu ideju un darba vērtību. Brīvajā laikā daudz piedzīvojumu – dzīves krāsainais karuselis griezīsies aizraujošā ņirboņā.

DVĪŅI

Ar vienu soli šurp, ar otru turp... Gluži kā pasakā par septiņjūdžu zābakiem, kas ļauj momentā pārvarēt lielu attālumu. Būs jāpaspēj atrasties teju vai vairākās vietās vienlaikus un risināt neskaitāmus profesionālos jautājumus. Neaizmirsti ik pa brīdim apstāties un atvilkt elpu - tāpat jau visus pasaules darbus paveikt nav iespējams. Ik pa brīdim sirds ilgosies pēc jauniem apvāršņiem, tāpēc ir vērts ielūkoties tūrisma firmu piedāvājumā, lai sāktu plānot atvaļinājumu vai kaut kur aizdotos nedēļas nogalē: uz vimbu svētkiem, skatīt vizbulīšu laiku muižās, baudīt dabas takas.

VĒZIS

Viena no tavām misijām ir – būt par sabiedrības dvēseli, par cilvēku, pie kura tiecas, kuru ciena un ar kuru labprāt komunicē. Šajā nedēļā daudz sarunu, tikšanās un sabiedriskās aktivitātes. Ļoti iespējams, kļūsi par svešu noslēpumu glabātāju, jo kāds kolēģis vēlēsies izkratīt sirdi, paraudāt uz pleca. Galvenais – lai atliek laiks arī pašam. Ja pieņemami svarīgi lēmumi, tad ievelc dziļi elpu un noskaiti līdz desmit, nedrīkst neko būtisku pasākt emociju iespaidā. Dziļas pārdomas iespējamas par attiecību tēmu: daudz jautājumu pašam sev, apslēptas kaislības un apcerīgs noskaņojums.

LAUVA

Šaubu mirkļos uzklausi, ko saka tava iekšējā balss. Ja proti to sadzirdēt... Tāds padoms rodams viedo atziņu krājumos. Šajā nedēļā tiešām ir vērts ieklausīties intuīcijā. Jauni izaicinājumi paredzami profesionālajā jomā, kādi priekšlikumi var nākt pavisam pēkšņi, un tad steidzami jāpieņem izšķiroši lēmumi. Diezgan būtiski, kas būs tava komanda, cilvēki, ar kuriem sadarbosies. Ja arī šķiet, ka visu zini labāk, vienalga vajadzētu respektēt atšķirīgus viedokļus. Brīvdienās vēlams kaut kur aizbraukt, skatīt interesantas vietas, izvēdināt galvu. Ceļā iespējama aizraujoša, liktenīga satikšanās.

JAUNAVA

Iespējamas pārmaiņas darba jomā. Var pārņemt sajūta, ka apkārt risinās notikumi, par kuriem tev nav informācijas, un kurus tu nevari kontrolēt. Tas darīs nemierīgu. Izrunājies ar kolēģiem, un drīz vien sapratīsi, kas rada tās bažas. Visticamāk – dzīves sīkumi. Necenties risināt to, kas uz tevi neattiecas, bet domā par jauniem projektiem un meklē jaunus sadarbības partnerus. Brīvdienas pavadi jautri un omulīgi - tā lai enerģija jaunajai nedēļai. Kādam sirdī pavasarīgas simpātiju dzirkstis, vai siltas jūtas pret senu paziņu. Dažkārt dzīve izspēlē zilizaļus brīnumus.

SVARI

Risināmi dažādi sarežģīti jautājumi un no tevis lielā mērā būs atkarīga sekmīga darbu virzība. Jūtīgi uztversi situācijas, cilvēku izteikumus, kaitinās citu neizdarība un nenoteiktība. Paļaujies uz pieredzi un loģiku, jo intuīcija var pievilt. Plāno, rēķini un tiksi ar visu galā. Kādam var izveidoties sekmīga sadarbība ar ārzemēm un caur to arī iespējas nopelnīt. Brīvdienās vislabāk jutīsies mājās, nesteidzīgi apdarot saimniecības darbus. Ja vēlies kompāniju – ielūdz draugus, ar ko tīkami vadīt laiku intelektuālās sarunās un spraigās diskusijās.

SKORPIONS

Sekmīgi risināsi darījumu sarunas un pratīsi pārliecināt citādi domājošos. Tavi argumenti būs spēcīgi un arī skeptiķi drīz vien būs tavā komandā. Neatkarīgi no ieņemamā amata vai statusa, parādīsi, ka esi līderis. Protams, nevajag aizmirs arī apspriest finanšu jautājumus, jo idejām un pieredzei ir sava cena. Nedēļa paies ātri un pat neattapsi, kā brīvdienas jau klauvē pie durvīm. Kaut arī šķiet, ka mājas saimniecībā viss nav tik perfekti kā gribētos, ar kārtošanu un tīrīšanu neaizraujies. Labāk apmeklēt kādu pasākumu, amatnieku tirdziņu vai aizbraukt pie dabas.

STRĒLNIEKS

Nemierīgi. Darbu gūzma un jauni pienākumi – galva riņķī griežas. Šajā raibajā dienu karuselī nebūs laika daudz prātot, jo jārīkojas. Ar kolēģiem vai biznesa partneriem var rasties domstarpības, taču vajag noskaidrot apstākļus un aplūkot problēmu no dažādiem skatupunktiem. Iespējams, situācija nav tāda, kā pirmajā brīdī izskatās. Brīvajā laikā jāgādā par saticību mājās. Ja radiņi grib pakašķēties ar tevi vai savā starpā, nepārdzīvo, nerunā paaugstinātos toņos, bet iedziļinies. Taču labāk būtu kopā ar savējiem doties uz kādu pasākumu.

MEŽĀZIS

Nost ar rutīnu! Nost ar ierasto lietu kārtību! Tevi gaida jauni apvāršņi un interesanti notikumi. Nevajag šaubīties un baidīties. Patlaban ir veiksmīgs laiks jaunu kontaktu veidošanai un komunikācijai. Ātri atradīsi kopīgu valodu un sapratīsies ar cilvēkiem teju vai no pus vārda. Nekautrējies apspriest atalgojuma un finanšu jautājumus, jo var rasties iespējas nopelnīt vairāk nekā līdz šim. Brīvdienās romantiskas noskaņas - sirdī saules zaķīši un pavasaris. Sarīko pasākumu divvientulībā, bet, ja esi sirdī brīvs, izej sabiedrībā. Varbūt satiksi radniecīgu dvēseli un radīsies simpātijas.

ŪDENSVĪRS

Aktuāli finanšu jautājumi. Izvērtē, cik auglīga ir līdzšinējā sadarbība un pieņem lēmumu – ja šķiet, ka novērtējums nav adekvāts, tad jālūkojas pēc jaunām iespējām. Labs laiks peļņas palielināšanai, un darba vai biznesa jautājumu risināšanā noderēs draudzīgi sakari un senas pazīšanās. Ja sajutīsi, ka esi uz pareizā ceļa, tad droši dodies uz priekšu. Nedēļas nogalē ieplāno pavasara talku vai mājokļa uzpošanu. Uzaicini palīgā draugus, jo kopā jautrāk. Kad pastrādāts, tad laiks piknikam un grila sezonas atklāšanai vai arī omulīgai pasēdēšanai ar saviesīgām sarunām.

ZIVIS

Šonedēļ ir lieliskas iespējas parādīt, uz ko esi spējīgs profesionālajā jomā. Radīsies oriģinālas domas, interesanti nākotnes plāni, kā arī vērtīgas idejas par peļņu. Izejot sabiedrībā, pastāv iespējas iepazīties ar cilvēkiem, kas var kļūt par sadarbības partneriem, taču galavārds visā pieder tev. Kā mēdz teikt: podnieks krūzei osu pieliek tur, kur pats vēlas. Svarīga arī privātā dzīve. Tu allaž esi mīļi gaidīts draugu lokā un brīvdienās būsi kāda pasākuma dvēsele. Pēc sirsnīgas kopā būšanas jauku emociju pietiks ilgam laikam. Iespējama romantiska tikšanās ar turpinājumu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu